Een 450 grams rustiek broodje dat gevuld is met een mix van noten (cashewnoten, amandelen, hazelnoten, pecannoten en pistachenoten) en stukjes vijgen. Heerlijk met kaas of bij de borrel!

De link die je hebt gebruikt is voor Bakkerij Randwyck (drive-thru). Wil je je bestelling liever ergens anders ophalen? Kies dan een ander ophaalpunt en stel je bestelling samen.
Een 450 grams rustiek broodje dat gevuld is met een mix van noten (cashewnoten, amandelen, hazelnoten, pecannoten en pistachenoten) en stukjes vijgen. Heerlijk met kaas of bij de borrel!
Een fijn bruin tarwebrood, gebakken in een "Belgisch" broodblik dat platter en breder is dan een bus broodblik. Zacht van structuur, met een volle malse smaak. Zeer geschikt voor iedereen die niet houdt van de grovere structuren van bruinbrood.
Een fijn wit tarwebrood, gebakken in een "Belgisch" broodblik dat platter en breder is dan een bus broodblik. Zacht van structuur, met een volle malse smaak. Zeer geschikt voor iedereen die niet houdt van de grovere structuren van bruinbrood.
Een fijn, rond bruin tarwebrood, gebakken in een broodblik met deksel. Door deze deksel krijgt het brood aan alle kanten een knapperige korst.
Een fijn, rond wit tarwebrood, gebakken in een broodblik met deksel. Door deze deksel krijgt het brood aan alle kanten een knapperige korst.
Licht bruin tarwebrood, gebakken in een rond broodblik met deksel. Rijkelijk gevuld met hazelnoten en afgewerkt met zonnebloempitten, die het brood een bijzondere smaaksensatie geven.
Smakelijk, op de vloer gebakken, meergranenbrood met een mooie diepbruine kleur en een knapperige korst.
Een fijn bruin tarwebrood, gebakken in een broodblik. Zacht van structuur, smakelijk en mals.
Een fijn volkoren tarwebrood, gebakken in een broodblik. Zacht van structuur, smakelijk en mals.
Een fijn wit tarwebrood, gebakken in een broodblik. Zacht van structuur, smakelijk en mals.
Een fijn, vierkant bruin tarwebrood, gebakken in een broodblik met deksel. Door deze deksel krijgt het brood aan alle kanten een knapperige korst. De vierkante vorm maakt hem zeer geschikt voor tosti's en sandwiches.
Een fijn, vierkant wit tarwebrood, gebakken in een broodblik met deksel. Door deze deksel krijgt het brood aan alle kanten een knapperige korst. De vierkante vorm maakt hem zeer geschikt voor tosti's en sandwiches.
Een vast desembrood, rijkelijk gevuld met cranberries en rozijnen. Lekker bij ontbijt en lunch maar ook heerlijk als tussendoortje.
Een, op de vloer gebakken, licht tarwebrood met een wat vastere structuur, afgewerkt met tarwebloem. Van binnen rijkelijk gevuld met diverse granen en zaden, o.a. zonnebloempitten, sesamzaad en lijnzaad.
Een heerlijk meergranenbrood, gebakken met een natuurlijke gistwerking. Gevuld en afgewerkt met diverse granen en zaden. Desembrood wordt gemaakt van tarwemeel en is lactosevrij.
Een licht, vast desembrood, gevuld met hazelnoten. Afgewerkt met een dun laagje honing en een takje rozemarijn. Lekker bij ontbijt en lunch maar ook heerlijk als tussendoortje.
Een donker, vast desembrood, gevuld met hazelnoten en vijgen. Afgewerkt met een een dun laagje stroop en anijszaadjes. Lekker bij ontbijt en lunch maar ook heerlijk als tussendoortje.
Een heerlijk wit tarwebrood, gebakken met een natuurlijke gistwerking. Desembrood wordt gemaakt van tarwemeel en is lactosevrij.
Een licht tarwe meergranenbrood, gebakken in een broodblik. Afgewerkt met havervlokken en rijkelijk gevuld met diverse granen en zaden.
Een licht meergranen vloerbrood van 800 gram afgewerkt met roggebloem. Dit vezelrijk brood met lijnzaad zit boordevol Omega 3-vetzuren. Een bron van eiwitten en arm aan verzadigde vetten.
Een op de vloer gebakken bruin tarwebrood, vaster van structuur en voorzien van een knapperige korst. Te herkennen aan de inkepingen bovenop die het brood de bijnaam 'striepke' geven.
Een licht bruinbrood zonder tarwe-eiwitten. Ddaardoor uitermate geschikt voor mensen met oa coeliakie, die aan een glutenvrij dieet gebonden zijn.
Op de vloer gebakken, donker tarweroggedesembrood met zonnebloempitten. Vast maar fijn van structuur en heerlijk mals van smaak.
Een donkerbruin meergranenbroodje met een verlaagd gehalte aan koolhydraten. De vulling van granen en zaden maken het tot een lekker en smaakvol brood. Een mooie aanvulling bij een koolhydraatarm dieet.
Een op de vloer gebakken bruin tarwebrood, vaster van structuur en voorzien van een knapperige korst. Te herkennen aan de lange inkeping bovenop en afwerking met tarwebloem.
Een donker bruin tarwegerstemoutbrood met pitten en zaden, gebakken in een broodblik. Zacht van structuur en rijk aan smaak door toevoeging van lijnzaad-, pompoen- en zonnebloempitten. Afgewerkt met maisgries.
Een fijn volkoren tarwebrood, gebakken in een broodblik. Bovenop voorzien van sesam-, maan- en lijnzaad. Zacht van structuur, smakelijk en mals.
Een fijn wit tarwebrood dat door de toevoeging van melk een zoetere smaak heeft, gebakken in een broodblik. Zacht van structuur, smakelijk en mals. Te herkennen aan het uniek, eetbaar label dat er op zit, de ouwel.
Kruidenkoek waarvan het deeg wordt bereid met roggemeel, honing en allerlei specerijen (die vroeger met de algemene naam ‘peper’ werden aangeduid). Lekker bij ontbijt of als tussendoortje.
Mals wit tarwerozijnenbrood dat rijkelijk is gevuld met rozijnen.
Een donker bruin roggetarwebrood, stoer en compact gevuld met diverse granen, zaden en kruiden. Vezelrijk en een bron van eiwitten.
Speltbrood, gebakken in een klein broodblik, waarin het graan maalproduct voor 100 % uit spelt bestaat (55,5 % spelt in het brood) en bovendien rijk gevuld is met zonnebloempitten, speltvlokken, gebroken spelt en lupinegries. Het brood blijft aangenaam lang mals en heeft een nootachtige smaak.
Luxe briochedeeg rijkelijk gevuld met suikernibs. Heerlijk uit het vuistje met of zonder echte roomboter...
Een fijn bruin tarwebrood, gebakken in een broodblik, met een knapperig tijgerpapje als topping. Zacht van structuur, smakelijk en mals.
Een fijn wit tarwebrood, gebakken in een broodblik, met een knapperig tijgerpapje als topping. Zacht van structuur, smakelijk en mals.
Een donker meergranenbrood, op de vloer gebakken. Mals van structuur en rijk aan smaak door toevoeging van lijnzaad-, pompoen- en zonnebloempitten. Afgewerkt met roggebloem.
Een op de vloer gebakken volkoren tarwebrood, fijn van structuur en voorzien van een knapperige korst.
Een op de vloer gebakken volkoren tarwebrood, fijn van structuur en voorzien van een knapperige korst met sesamzaad.
Een op de vloer gebakken wit tarwebrood, vaster van structuur en voorzien van een knapperige korst. Te herkennen aan de inkepingen bovenop die het brood de bijnaam 'striepke' geven.
Vollerkoren is een lekker volkoren tarwebrood voor elke dag. Dat betekent rijk aan gezonde voedingsvezels, vol vezels uit onze natuur. VollerKoren bevat maar liefst 35% meer vezels dan gewoon volkorenbrood.
Op de vloer gebakken meergranenbrood dat vooral bekend staat om zijn smaak en donkerbruine uitstraling. Afgewerkt met een zadenmix van havervlokken, lijnzaad, maanzaad en sesamzaad.
Een klein, vast meergranenbroodje. Verrassend gevuld met granen en zaden. Lekker bij ontbijt en lunch maar ook heerlijk bij de borrel.
Heerlijk, op de vloer gebakken, licht bruin tarwebrood. Rijkelijk gevuld en afgewerkt met zonnebloempitten.
Een licht bruinbrood met minder toevoeging van zout, wat prima past in de hedendaagse tendens van gezonder leven en eten. Vaak ook aanbevolen bij mensen met hoge bloeddruk en aanleg voor hart- en vaatziekten. Het zoutarm brood wordt 1 x per week op dinsdag vers gebakken. In sommige winkels is een kleine voorraad diepgevroren verkrijgbaar. Neem hiervoor contact op met onze winkels.