In het najaar is het weer stoofperen-tijd! Een gistdeeg vlaaibodem gevuld met een laag gebonden stoofperen en afgewerkt met boter kruimels die worden meegebakken in de oven. Als de vlaai is afgekoeld wordt de rand nog voorzien van poedersuiker. Wordt ook wel strooisel- of 'grummele' (dialect) vlaai genoemd.
De link die je hebt gebruikt is voor Ophaalpunt Plus Eijsden. Wil je je bestelling liever ergens anders ophalen? Kies dan een ander ophaalpunt en stel je bestelling samen.
Gistdeeg vlaaibodem extra gevuld met gebonden abrikozenpulp en afgewerkt met een roomboter bladerdeeg (feuilleté in het Frans) met grove suiker die wordt meegebakken in de oven.
Gistdeeg vlaaibodem extra gevuld met gebonden abrikozenpulp en afgewerkt met een roomboter bladerdeeg (feuilleté in het Frans) met grove suiker die wordt meegebakken in de oven.
Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden abrikozenpulp en afgewerkt met een raster van gistdeeg en grove suiker die wordt meegebakken in de oven. Wordt ook wel ribbel- of ruitjesvlaai genoemd.
Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden abrikozenpulp en afgewerkt met een raster van gistdeeg en grove suiker die wordt meegebakken in de oven. Wordt ook wel ribbel- of ruitjesvlaai genoemd.
Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden abrikozenpulp en afgewerkt met een raster van gistdeeg en grove suiker die wordt meegebakken in de oven. Bovenop afgewerkt met slagroom en wit chocolade schaafsel.
Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden abrikozenpulp en afgewerkt met een raster van gistdeeg en grove suiker die wordt meegebakken in de oven. Bovenop afgewerkt met slagroom en wit chocolade schaafsel.
Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden appel, waaraan voor de smeuïgheid wat abrikozenpulp is toegevoegd, en afgewerkt met amandel victoria (amandelschaafsel vermengd met grove suiker) dat wordt meegebakken in de oven. Onze appels voor onze vlaaien komen van Grooten Fruithandel uit Eys.
Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden appel, waaraan voor de smeuïgheid wat abrikozenpulp is toegevoegd, en afgewerkt met amandel victoria (amandelschaafsel vermengd met grove suiker) dat wordt meegebakken in de oven. Onze appels voor onze vlaaien komen van Grooten Fruithandel uit Eys.
Gistdeeg vlaaibodem extra gevuld met gebonden appel, waaraan voor de smeuïgheid wat abrikozenpulp is toegevoegd, en afgewerkt met een roomboter bladerdeeg (feuilleté in het Frans) met grove suiker die wordt meegebakken in de oven. Onze appels voor onze vlaaien komen van Grooten Fruithandel uit Eys.
Gistdeeg vlaaibodem extra gevuld met gebonden appel, waaraan voor de smeuïgheid wat abrikozenpulp is toegevoegd, en afgewerkt met een roomboter bladerdeeg (feuilleté in het Frans) met grove suiker die wordt meegebakken in de oven. Onze appels voor onze vlaaien komen van Grooten Fruithandel uit Eys.
Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden appel, waaraan voor de smeuïgheid wat abrikozenpulp is toegevoegd. Wordt ook wel ribbel- of ruitjesvlaai genoemd. Onze appels voor onze vlaaien komen van Harry Crijns Fruithandel uit Maastricht.
Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden appel, waaraan voor de smeuïgheid wat abrikozenpulp is toegevoegd. Wordt ook wel ribbel- of ruitjesvlaai genoemd. Onze appels voor onze vlaaien komen van Harry Crijns Fruithandel uit Maastricht.
Deze luxe met amandelspijs en een dun laagje abrikozenpulp gevulde vlaai wordt gemaakt van linzendeeg, een soort koekjesdeeg die langer houdbaar is dan "normale" gistdeeg. Afgewerkt met witte suikerfondant en melk chocolade en gedecoreerd met hazelnoot krokant.
Gistdeeg bodem voorzien van een laagje gele roompudding met bovenop 3 soorten fruit: gebonden kersen, halve abrikozen en ananasstukjes. De vlaai wordt afgewerkt met een dun laagje plantaardige gelei.
Gistdeeg bodem voorzien van een laagje gele roompudding met bovenop 3 soorten fruit: gebonden kersen, halve abrikozen en ananasstukjes. De vlaai wordt afgewerkt met een dun laagje plantaardige gelei.
Gistdeeg bodem voorzien van een laagje gele roompudding, vervolgens een laag crème swiss (banketbakkersroom) en daar bovenop een laag slagroom. Het geheel is bestrooid met butterscotch (gebrande suiker). Een echte caloriebom dus!
Gistdeeg bodem voorzien van een laagje gele roompudding, vervolgens een laag crème swiss (banketbakkersroom) en daar bovenop een laag slagroom. Het geheel is bestrooid met butterscotch (gebrande suiker). Een echte caloriebom dus!
Gistdeeg vlaaibodem extra gevuld met gebonden kersen en afgewerkt met een roomboter bladerdeeg (feuilleté in het Frans) met grove suiker die wordt meegebakken in de oven.
Gistdeeg vlaaibodem extra gevuld met gebonden kersen en afgewerkt met een roomboter bladerdeeg (feuilleté in het Frans) met grove suiker die wordt meegebakken in de oven.
Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden kersen en afgewerkt met een raster van gistdeeg en grove suiker. Bovenop afgewerkt met gebrand schuim (opgeklopt eiwit dat wordt meegebakken in de oven).
Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden kersen en afgewerkt met een raster van gistdeeg en grove suiker die wordt meegebakken in de oven. Wordt ook wel ribbel- of ruitjesvlaai genoemd.
Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden kersen en afgewerkt met een raster van gistdeeg en grove suiker die wordt meegebakken in de oven. Wordt ook wel ribbel- of ruitjesvlaai genoemd.
Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden kersen en afgewerkt met een raster van gistdeeg en grove suiker die wordt meegebakken in de oven. Bovenop afgewerkt met slagroom en amandel victoria (gebrand amandelschaafsel vermengd met grove suiker).
Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden kersen en afgewerkt met een raster van gistdeeg en grove suiker die wordt meegebakken in de oven. Bovenop afgewerkt met slagroom en amandel victoria (gebrand amandelschaafsel vermengd met grove suiker).
Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden abrikozenpulp en afgewerkt met roomboter kruimels die worden meegebakken in de oven. Wordt ook wel strooisel- of 'grummele' (dialect) vlaai genoemd.
Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden abrikozenpulp en afgewerkt met roomboter kruimels die worden meegebakken in de oven. Wordt ook wel strooisel- of 'grummele' (dialect) vlaai genoemd.
Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden appel, waaraan voor de smeuïgheid wat abrikozenpulp is toegevoegd, en afgewerkt met roomboter kruimels die worden meegebakken in de oven. Wordt ook wel strooisel- of 'grummele' (dialect) vlaai genoemd. Onze appels voor onze vlaaien komen van Grooten Fruithandel uit Eys.
Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden appel, waaraan voor de smeuïgheid wat abrikozenpulp is toegevoegd, en afgewerkt met roomboter kruimels die worden meegebakken in de oven. Wordt ook wel strooisel- of 'grummele' (dialect) vlaai genoemd. Onze appels voor onze vlaaien komen van Grooten Fruithandel uit Eys.
Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden kersen en afgewerkt met roomboter kruimels die worden meegebakken in de oven. Wordt ook wel strooisel- of 'grummele' (dialect) vlaai genoemd.
Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden kersen en afgewerkt met roomboter kruimels die worden meegebakken in de oven. Wordt ook wel strooisel- of 'grummele' (dialect) vlaai genoemd.
Gistdeeg vlaaibodem gevuld met een laag pudding en afgewerkt met roomboter kruimels die worden meegebakken in de oven. Wordt ook wel strooisel- of 'grummele' (dialect) vlaai genoemd.
Gistdeeg vlaaibodem gevuld met een laag pudding en afgewerkt met roomboter kruimels die worden meegebakken in de oven. Wordt ook wel strooisel- of 'grummele' (dialect) vlaai genoemd.
Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden kruisbessen en afgewerkt met een raster van gistdeeg en grove suiker. Bovenop afgewerkt met gebrand schuim (opgeklopt eiwit dat wordt meegebakken in de oven).
Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden kruisbessen en afgewerkt met een raster van gistdeeg en grove suiker. Bovenop afgewerkt met gebrand schuim (opgeklopt eiwit dat wordt meegebakken in de oven).
Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden kruisbessen en afgewerkt met een raster van gistdeeg en grove suiker die wordt meegebakken in de oven. Wordt ook wel ribbel- of ruitjesvlaai genoemd.
De bodem en riempjes die bovenop liggen zijn gemaakt van linzendeeg, een soort koekjesdeeg die langer houdbaar is dan "normale" gistdeeg, met ertussen een laag abrikozenvulling. Afgewerkt met grove suiker.
De bodem en riempjes die bovenop liggen zijn gemaakt van linzendeeg, een soort koekjesdeeg die langer houdbaar is dan "normale" gistdeeg, met ertussen een laag abrikozenvulling. Afgewerkt met grove suiker.
De bodem en riempjes die bovenop liggen zijn gemaakt van linzendeeg, een soort koekjesdeeg die langer houdbaar is dan "normale" gistdeeg, met ertussen een laag kersenvulling. Afgewerkt met grove suiker.
De bodem en riempjes die bovenop liggen zijn gemaakt van linzendeeg, een soort koekjesdeeg die langer houdbaar is dan "normale" gistdeeg, met ertussen een laag kersenvulling. Afgewerkt met grove suiker.
Gistdeeg bodem voorzien van een laagje gele roompudding belegd met verse appelparten en bestrooid met kaneelpoeder. Het geheel wordt in de oven gebakken.
Gistdeeg bodem voorzien van een laagje gele roompudding belegd met verse appelparten en bestrooid met kaneelpoeder. Het geheel wordt in de oven gebakken.
Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gekookte en op smaak gemaakte rijst. Heerlijk smeuïg, dus niet te vast gebakken, dat is de kunst van de bakker.
Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gekookte en op smaak gemaakte rijst. Heerlijk smeuïg, dus niet te vast gebakken, dat is de kunst van de bakker. Afgewerkt met slagroom en melk chocolade schaafsel.
Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gekookte en op smaak gemaakte rijst. Heerlijk smeuïg, dus niet te vast gebakken, dat is de kunst van de bakker.
Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gekookte en op smaak gemaakte rijst. Heerlijk smeuïg, dus niet te vast gebakken, dat is de kunst van de bakker. Afgewerkt met slagroom en melk chocolade schaafsel.
Harde Wener (zanddeeg) bodem voorzien van een laagje gele roompudding met bovenop diverse soorten vers fruit: oa. druiven, appel, perzik, meloen, kiwi, rode besjes, blauwe bessen, frambozen. De vlaai wordt afgewerkt met een dun laagje plantaardige gelei. Door wisselende voorraad van het vers fruit varieert de vulling regelmatig.
Harde Wener (zanddeeg) bodem voorzien van een laagje gele roompudding met bovenop diverse soorten vers fruit: oa. druiven, appel, perzik, meloen, kiwi, rode besjes, blauwe bessen, frambozen. De vlaai wordt afgewerkt met een dun laagje plantaardige gelei. Door wisselende voorraad van het vers fruit varieert de vulling regelmatig.