De appels zijn rijp! Dat betekent dat we middenin de appelpluk zitten... In onze winkels vind je weer onze appelbol met kaneel vulling en afgewerkt met grove suiker.
De link die je hebt gebruikt is voor Ophaalpunt Plus Eijsden. Wil je je bestelling liever ergens anders ophalen? Kies dan een ander ophaalpunt en stel je bestelling samen.
Cakegebakje met een dunne, iets vastere bodem voorzien van een laagje appelvulling en afgewerkt met boter kruimels.
Soezendeeg voorzien van een laagje gele room, schijfjes verse banaan en slagroom. Afgewerkt met gele fondant en chocolade decoratie.
Luchtige chocolade cake, gebakken in kartonnen cakevorm.
Luchtige vanille cake, gebakken in kartonnen cakevorm.
Roomboter bladerdeeg gevouwen als een enveloppe en gevuld met appel vulling, afgewerkt met fondant.
Slagroombom! Soezendeeg geheel gevuld met slagroom en vervolgens gedoopt in pure chocolade. Afgewerkt met melk chocolade decoratie.
Het gebakje is opgebouwd uit 3 lagen macarondeeg gevuld met een laag chocolade- en vanille crème au beurre. Het geheel is afgestreken met crème au beurre, en de zijkant afgewerkt met chocolade schaafsel. Bovenop afwerkt met ganache (chocoladecrème op basis van chocolade en room).
Dit frisse broodje wordt gemaakt van roomboter bladerdeeg. Het wordt gevuld met banketbakkersroom en rozijnen. Na het bakken krijgt het een dun laagje witte fondant.
Bodem en deksel gemaakt van linzendeeg, een soort koekjesdeeg die langer houdbaar is dan "normale" deeg, met ertussen een laag abrikozenvulling. Afgewerkt met grove suiker.
Luchtig macarondeeg gemaakt van amandelprogresschuim. Het gebakje is in twee lagen verdeeld met crème au beurre in het midden en bovenop afgewerkt met poedersuiker.
Drie lagen luchtig biscuit met ertussen mokka crème au beurre. De zijkant wordt afgestreken met mokka crème au beurre en aangezet met melk chocolade schaafsel. Bovenop voorzien van mokka crème au beurre met een mokkaboon en chocolade schildje.
Het gebakje is opgebouwd uit 3 lagen merengue (eiwitschuim) gevuld 2 laagjes mokka crème au beurre. Het geheel is afgestreken met mokka crème au beurre, en de zijkant afgewerkt met nougatine (gebrande suiker). Bovenop voorzien van een toef mokka crème au beurre en een chocolade schildje.
Soezendeeg voorzien van gele roomvulling. Afgewerkt met chocolade decoratie.
Tussen 2 lagen krokante bladerdeeg is een flinke portie gele room verwerkt, afgewerkt met roze fondant.
Gistdeeg vlaaibodem extra gevuld met gebonden abrikozenpulp en afgewerkt met een roomboter bladerdeeg (feuilleté in het Frans) met grove suiker die wordt meegebakken in de oven.
Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden abrikozenpulp en afgewerkt met een raster van gistdeeg en grove suiker die wordt meegebakken in de oven. Bovenop afgewerkt met slagroom en wit chocolade schaafsel.
Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden appel, waaraan voor de smeuïgheid wat abrikozenpulp is toegevoegd, en afgewerkt met amandel victoria (amandelschaafsel vermengd met grove suiker) dat wordt meegebakken in de oven. Onze appels voor onze vlaaien komen van Grooten Fruithandel uit Eys.
Gistdeeg vlaaibodem extra gevuld met gebonden kersen en afgewerkt met een roomboter bladerdeeg (feuilleté in het Frans) met grove suiker die wordt meegebakken in de oven.
Gistdeeg vlaaibodem extra gevuld met gebonden kersen en afgewerkt met een roomboter bladerdeeg (feuilleté in het Frans) met grove suiker die wordt meegebakken in de oven.
Gistdeeg vlaaibodem gevuld met een laag pudding en afgewerkt met roomboter kruimels die worden meegebakken in de oven. Wordt ook wel strooisel- of 'grummele' (dialect) vlaai genoemd.
Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gekookte en op smaak gemaakte rijst. Heerlijk smeuïg, dus niet te vast gebakken, dat is de kunst van de bakker.
Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gekookte en op smaak gemaakte rijst. Heerlijk smeuïg, dus niet te vast gebakken, dat is de kunst van de bakker. Afgewerkt met slagroom en melk chocolade schaafsel.