Let op het ophaalpunt

De link die je hebt gebruikt is voor Ophaalpunt Plus Eijsden. Wil je je bestelling liever ergens anders ophalen? Kies dan een ander ophaalpunt en stel je bestelling samen.

Appelbol
Appelbol

De appels zijn rijp! Dat betekent dat we middenin de appelpluk zitten... In onze winkels vind je weer onze appelbol met kaneel vulling en afgewerkt met grove suiker.

€ 3,50
Plaatcake appel
Plaatcake appel

Cakegebakje met een dunne, iets vastere bodem voorzien van een laagje appelvulling en afgewerkt met boter kruimels.

€ 2,30
Bananensoes
Bananensoes

Soezendeeg voorzien van een laagje gele room, schijfjes verse banaan en slagroom. Afgewerkt met gele fondant en chocolade decoratie.

€ 2,95
Cake chocolade
Cake chocolade

Luchtige chocolade cake, gebakken in kartonnen cakevorm.

€ 5,95
Cake vanille
Cake vanille

Luchtige vanille cake, gebakken in kartonnen cakevorm.

€ 5,95
Carree appel
Carree appel

Roomboter bladerdeeg gevouwen als een enveloppe en gevuld met appel vulling, afgewerkt met fondant.

€ 2,30
Chocobol
Chocobol

Slagroombom! Soezendeeg geheel gevuld met slagroom en vervolgens gedoopt in pure chocolade. Afgewerkt met melk chocolade decoratie.

€ 2,95
Ganachegebakje
Ganachegebakje

Het gebakje is opgebouwd uit 3 lagen macarondeeg gevuld met een laag chocolade- en vanille crème au beurre. Het geheel is afgestreken met crème au beurre, en de zijkant afgewerkt met chocolade schaafsel. Bovenop afwerkt met ganache (chocoladecrème op basis van chocolade en room).

€ 3,25
Koffiebroodje
Koffiebroodje

Dit frisse broodje wordt gemaakt van roomboter bladerdeeg. Het wordt gevuld met banketbakkersroom en rozijnen. Na het bakken krijgt het een dun laagje witte fondant.

€ 2,30
Linzenstukje
Linzenstukje

Bodem en deksel gemaakt van linzendeeg, een soort koekjesdeeg die langer houdbaar is dan "normale" deeg, met ertussen een laag abrikozenvulling. Afgewerkt met grove suiker.

€ 2,30
Miserablegebakje
Miserablegebakje

Luchtig macarondeeg gemaakt van amandelprogresschuim. Het gebakje is in twee lagen verdeeld met crème au beurre in het midden en bovenop afgewerkt met poedersuiker.

€ 2,95
Mokkagebakje
Mokkagebakje

Drie lagen luchtig biscuit met ertussen mokka crème au beurre. De zijkant wordt afgestreken met mokka crème au beurre en aangezet met melk chocolade schaafsel. Bovenop voorzien van mokka crème au beurre met een mokkaboon en chocolade schildje.

€ 2,95
Nougatientje
Nougatientje

Het gebakje is opgebouwd uit 3 lagen merengue (eiwitschuim) gevuld 2 laagjes mokka crème au beurre. Het geheel is afgestreken met mokka crème au beurre, en de zijkant afgewerkt met nougatine (gebrande suiker). Bovenop voorzien van een toef mokka crème au beurre en een chocolade schildje.

€ 2,95
Pudding eclair
Pudding eclair

Soezendeeg voorzien van gele roomvulling. Afgewerkt met chocolade decoratie.

€ 2,75
Tompouce
Tompouce

Tussen 2 lagen krokante bladerdeeg is een flinke portie gele room verwerkt, afgewerkt met roze fondant.

€ 2,50
Vlaaitje 1-persoons abrikozen
Vlaaitje 1-persoons abrikozen

Gistdeeg vlaaibodem extra gevuld met gebonden abrikozenpulp en afgewerkt met een roomboter bladerdeeg (feuilleté in het Frans) met grove suiker die wordt meegebakken in de oven.

€ 3,50
Vlaaitje 1-persoons abrikozen smurfen slagroom
Vlaaitje 1-persoons abrikozen smurfen slagroom

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden abrikozenpulp en afgewerkt met een raster van gistdeeg en grove suiker die wordt meegebakken in de oven. Bovenop afgewerkt met slagroom en wit chocolade schaafsel.

€ 3,75
Vlaaitje 1-persoons appel-victoria
Vlaaitje 1-persoons appel-victoria

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden appel, waaraan voor de smeuïgheid wat abrikozenpulp is toegevoegd, en afgewerkt met amandel victoria (amandelschaafsel vermengd met grove suiker) dat wordt meegebakken in de oven. Onze appels voor onze vlaaien komen van Grooten Fruithandel uit Eys.

€ 3,25
Vlaaitje 1-persoons kersen
Vlaaitje 1-persoons kersen

Gistdeeg vlaaibodem extra gevuld met gebonden kersen en afgewerkt met een roomboter bladerdeeg (feuilleté in het Frans) met grove suiker die wordt meegebakken in de oven.

€ 3,50
Vlaaitje 1-persoons kersen victoria slagroom
Vlaaitje 1-persoons kersen victoria slagroom

Gistdeeg vlaaibodem extra gevuld met gebonden kersen en afgewerkt met een roomboter bladerdeeg (feuilleté in het Frans) met grove suiker die wordt meegebakken in de oven.

€ 3,75
Vlaaitje 1-persoons kruimel pudding
Vlaaitje 1-persoons kruimel pudding

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met een laag pudding en afgewerkt met roomboter kruimels die worden meegebakken in de oven. Wordt ook wel strooisel- of 'grummele' (dialect) vlaai genoemd.

€ 2,95
Vlaaitje 1-persoons rijste
Vlaaitje 1-persoons rijste

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gekookte en op smaak gemaakte rijst. Heerlijk smeuïg, dus niet te vast gebakken, dat is de kunst van de bakker.

€ 2,95
Vlaaitje 1-persoons rijste slagroom
Vlaaitje 1-persoons rijste slagroom

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gekookte en op smaak gemaakte rijst. Heerlijk smeuïg, dus niet te vast gebakken, dat is de kunst van de bakker. Afgewerkt met slagroom en melk chocolade schaafsel.

€ 3,75