Pasen 2025

Bestel online, betaal direct via iDeal en haal je producten op in één van onze bakkerswinkels of bij onze drive-thru. Kies je er voor om naar onze drive-thru in Randwyck te komen, dan ontvang je tot 15% korting op je bestelling!

Pasen valt dit jaar op zondag 20 april. De eerste paasproducten zijn vanaf 1 april leverbaar en kunnen vanaf 14 dagen voor de gewenste leverdatum besteld worden.

Onze online paasbestellijst is eenvoudig te vinden zodra je een afhaal locatie kiest. Zodra de locatie is geselecteerd, verschijnt de bestellijst automatisch bovenaan de pagina.

Voor bestellingen met afhaaldatum vrijdag 18 april en zaterdag 19 april geldt dat deze uiterlijk donderdag 17 april vóór 14:00 uur geplaatst moeten zijn. Op vrijdag 18 april kan er tot 14:00 uur besteld worden voor afhaaldatum op zondag 20 april.

De korting bij de drive-thru wordt automatisch verrekend aan het einde van het bestelproces. De kortingsstaffel is als volgt: ✔ Bij besteding tussen € 25 en € 50 ontvang je 5% korting ✔ Bij besteding tussen € 50 en € 100 ontvang je 10% korting ✔ Bij besteding boven € 100 ontvang je 15% korting

Ophaalpunt Plus Berg en Terblijt Valkenburgerstraat 25 - D, Berg en Terblijt
Of ga terug en kies een ander ophaalpunt
Limburgs boterbroodje (10 stuks)
Limburgs boterbroodje (10 stuks)

Het enige echte boterbroodje verpakt per 10 stuks.

€ 4,80
Limburgs boterbroodje (6 stuks)
Limburgs boterbroodje (6 stuks)

Het enige echte boterbroodje verpakt per 6 stuks.

€ 3,05
Limburgs boterbroodje tarwe (6 stuks)
Limburgs boterbroodje tarwe (6 stuks)

De bruine variant van het enige echte boterbroodje verpakt per 6 stuks.

€ 3,20
Vers fruitvlaai harde wener klein
Vers fruitvlaai harde wener klein

Harde Wener (zanddeeg) bodem voorzien van een laagje gele roompudding met bovenop diverse soorten vers fruit: oa. druiven, appel, perzik, meloen, kiwi, rode besjes, blauwe bessen, frambozen. De vlaai wordt afgewerkt met een dun laagje plantaardige gelei. Door wisselende voorraad van het vers fruit varieert de vulling regelmatig.

€ 14,50
Aardbeienvlaai klein
Aardbeienvlaai klein

Zachte vlaaibodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien.

€ 15,50
Aardbeienvlaai klein slagroom
Aardbeienvlaai klein slagroom

Zachte vlaaibodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), verse aardbeien en slagroom.

€ 19,50
Aardbeienvlaai groot
Aardbeienvlaai groot

Zachte vlaaibodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien.

€ 23,50
Aardbeienvlaai groot slagroom
Aardbeienvlaai groot slagroom

Zachte vlaaibodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), verse aardbeien en slagroom.

€ 29,25
Aardbeienvlaai harde wener klein
Aardbeienvlaai harde wener klein

Harde wenerbodem (zanddeeg) voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien. De zijkant is afgewerkt met schaafsel van witte chocolade.

€ 15,95
Aardbeienvlaai harde wener klein slagroom
Aardbeienvlaai harde wener klein slagroom

Harde wenerbodem (zanddeeg) voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), verse aardbeien en slagroom. De zijkant is afgewerkt met schaafsel van witte chocolade.

€ 19,95
Aardbeienvlaai harde wener groot
Aardbeienvlaai harde wener groot

Harde wenerbodem (zanddeeg) voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien. De zijkant is afgewerkt met schaafsel van witte chocolade.

€ 23,95
Aardbeienvlaai harde wener groot slagroom
Aardbeienvlaai harde wener groot slagroom

Harde wenerbodem (zanddeeg) voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), verse aardbeien en slagroom. De zijkant is afgewerkt met schaafsel van witte chocolade.

€ 29,75
Aardbeienvlaai korstschelp klein
Aardbeienvlaai korstschelp klein

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien.

€ 16,50
Aardbeienvlaai korstschelp klein slagroom
Aardbeienvlaai korstschelp klein slagroom

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), verse aardbeien en slagroom.

€ 20,50
Aardbeienvlaai korstschelp groot
Aardbeienvlaai korstschelp groot

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien.

€ 24,50
Aardbeienvlaai korstschelp groot slagroom
Aardbeienvlaai korstschelp groot slagroom

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), verse aardbeien en slagroom.

€ 30,25
Advokaat Royal groot
Advokaat Royal groot

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met daarop een laag advokaatslagroom met stukjes perzik. De bovenkant is voorzien van slagroom en afgewerkt met advokaat en melk chocolade schaafsel.

€ 23,50
Kersen verkeerT klein
Kersen verkeerT klein

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), vervolgens een laag slagroom met daar bovenop een laag gebonden kersen. De bovenkant is aan de zijkant afgewerkt met krokant gepofte rijst.

€ 17,50
Kersen verkeerT groot
Kersen verkeerT groot

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), vervolgens een laag slagroom met daar bovenop een laag gebonden kersen. De bovenkant is aan de zijkant afgewerkt met krokant gepofte rijst.

€ 23,95
Skitaart abrikoos groot
Skitaart abrikoos groot

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met daarop een laag gebonden abrikozen. De bovenkant is voorzien van slagroom en afgewerkt met zelfgemaakte merengue (eiwitschuim).

€ 23,95
Ganachetaart
Ganachetaart

Taart is opgebouwd uit 3 lagen macarondeeg gevuld met een laag chocolade- en vanille crème au beurre voorzien van een dun laagje advokaat. Het geheel is afgestreken met crème au beurre, en de zijkant afgewerkt met chocolade schaafsel. Bovenop afwerkt met ganache (chocoladecrème op basis van chocolade en room).

€ 23,95
Miserabletaart
Miserabletaart

Luchtig macarondeeg gemaakt van amandelprogresschuim. De taart is in twee lagen verdeeld met crème au beurre in het midden en bovenop afgewerkt met poedersuiker.

€ 20,50
Chocoladetaart Ø 18 cm
Chocoladetaart Ø 18 cm

Drie lagen luchtige chocoladebiscuit met ertussen 2 lagen chocoladebavaroise en een beetje frambozenconfituur. De zijkant is afgestreken met chocolade slagroom en aangezet met melk chocolade schaafsel. Bovenop toefjes van chocolade slagroom met galetjes.

€ 25,95
St. Honoreetaart aardbeien klein
St. Honoreetaart aardbeien klein

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met verse aardbeien. De bovenkant is afgewerkt met slagroom en kleine soesjes gevuld met crème swiss en afgestreken met chocolade.

€ 24,25
St. Honoreetaart aardbeien groot
St. Honoreetaart aardbeien groot

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met verse aardbeien. De bovenkant is afgewerkt met slagroom en kleine soesjes gevuld met crème swiss en afgestreken met chocolade.

€ 32,50
Bienenstich aardbei
Bienenstich aardbei

Luchtige bodem en deksel van biscuitdeeg, met ertussen een laag slagroom en verse aardbeien. Het geheel is met poedersuiker bestrooid en bovenop is ter decoratie een toef slagroom met halve aardbei aangebracht.

€ 23,95