Appelbeignet (8 stuks)
Appelbeignet (8 stuks)

Onze appelbeignets zijn gevuld met een verse appelschijf en voorzien van echte amandelspijs.

Oliebol (10 stuks)
Oliebol (10 stuks)

Onze oliebollen zijn gevuld met hele kleine stukjes verse appel voor een frisse smaak.

Oliebol (5 naturel en 5 met rozijnen)
Oliebol (5 naturel en 5 met rozijnen)

Beide varianten zijn gevuld met hele kleine stukjes verse appel voor een frisse smaak.

Oliebol met rozijnen (10 stuks)
Oliebol met rozijnen (10 stuks)

Onze oliebollen zijn gevuld met hele kleine stukjes verse appel voor een frisse smaak en rozijnen voor een overheerlijke twist.

Appelbeignet (4 stuks)
Appelbeignet (4 stuks)

Onze appelbeignets zijn gevuld met een verse appelschijf en voorzien van echte amandelspijs.

Gemengde desem broodjes mini om zelf af te bakken (8 stuks)
Gemengde desem broodjes mini om zelf af te bakken (8 stuks)

2 wit, 2 wit met sesam- en lijnzaad, 2 volkoren en 2 meergranen broodjes. In voorverwarmde oven afbakken in ca. 5 min op 200°C.

Gemengde desem broodjes om zelf af te bakken (4 stuks)
Gemengde desem broodjes om zelf af te bakken (4 stuks)

1 wit, 1 wit met sesam- en lijnzaad, 1 volkoren en 1 meergranen broodje. In voorverwarmde oven afbakken in ca. 5 min op 200°C.

Hartige mini mix (9 stuks)
Hartige mini mix (9 stuks)

3 mini saucijzen-, 3 mini kipragout- en 3 mini kaasbroodjes. Opwarmtip: in de oven op 180°C de snacks in ca. 5 minuten opwarmen.

Kaasstengel (4 stuks)
Kaasstengel (4 stuks)

Ambachtelijke kaasstengels bereidt met roomboter bladerdeeg en Beemster kaas.

Oliebol (5 stuks)
Oliebol (5 stuks)

Onze oliebollen zijn gevuld met hele kleine stukjes verse appel voor een frisse smaak.

Oliebol met rozijnen (5 stuks)
Oliebol met rozijnen (5 stuks)

Onze oliebollen zijn gevuld met hele kleine stukjes verse appel voor een frisse smaak en rozijnen voor een overheerlijke twist.

Ontbijt/dinerbroodjes mini zacht (8 stuks)
Ontbijt/dinerbroodjes mini zacht (8 stuks)

Mini ronde zachte gemengde bolletjes wit en bruin.

Soezenkrans banaan
Soezenkrans banaan

Soezendeeg voorzien van een laagje gele room, schijfjes verse banaan en slagroom. Afgewerkt met gele fondant en chocolade decoratie.

Soezenkrans kersen
Soezenkrans kersen

Soezendeeg voorzien van een laagje gele room, gebonden kersen en slagroom. Afgewerkt met witte fondant en chocolade decoratie.

St. Lambertustaart groot
St. Lambertustaart groot

Harde wener bodem voorzien van en opgebouwd uit een laagje gele room, gebonden kersen, chocolade bavaroise én slagroom...het geheel is overtrokken met een dun laagje melk chocolade en voorzien van poedersuiker. Geniet ervan!

St. Lambertustaart klein
St. Lambertustaart klein

Harde wener bodem voorzien van en opgebouwd uit een laagje gele room, gebonden kersen, chocolade bavaroise én slagroom...het geheel is overtrokken met een dun laagje melk chocolade en voorzien van poedersuiker. Geniet ervan!