Pasen 2025

Bestel online, betaal direct via iDeal en haal je producten op in één van onze bakkerswinkels of bij onze drive-thru. Kies je er voor om naar onze drive-thru in Randwyck te komen, dan ontvang je tot 15% korting op je bestelling!

Pasen valt dit jaar op zondag 20 april. De eerste paasproducten zijn vanaf 1 april leverbaar en kunnen vanaf 14 dagen voor de gewenste leverdatum besteld worden.

Onze online paasbestellijst is eenvoudig te vinden zodra je een afhaal locatie kiest. Zodra de locatie is geselecteerd, verschijnt de bestellijst automatisch bovenaan de pagina.

Voor bestellingen met afhaaldatum vrijdag 18 april en zaterdag 19 april geldt dat deze uiterlijk donderdag 17 april vóór 14:00 uur geplaatst moeten zijn. Op vrijdag 18 april kan er tot 14:00 uur besteld worden voor afhaaldatum op zondag 20 april.

De korting bij de drive-thru wordt automatisch verrekend aan het einde van het bestelproces. De kortingsstaffel is als volgt: ✔ Bij besteding tussen € 25 en € 50 ontvang je 5% korting ✔ Bij besteding tussen € 50 en € 100 ontvang je 10% korting ✔ Bij besteding boven € 100 ontvang je 15% korting

Ophaalpunt AH Valkenburg Irmengard Passage 3, Valkenburg
Of ga terug en kies een ander ophaalpunt
Frambozenvlaai feuilleté
Frambozenvlaai feuilleté

Gistdeeg vlaaibodem extra gevuld met gebonden frambozen en afgewerkt met een roomboter bladerdeeg (feuilleté in het Frans) met grove suiker die wordt meegebakken in de oven.

€ 18,40
Vers fruitvlaai harde wener klein
Vers fruitvlaai harde wener klein

Harde Wener (zanddeeg) bodem voorzien van een laagje gele roompudding met bovenop diverse soorten vers fruit: oa. druiven, appel, perzik, meloen, kiwi, rode besjes, blauwe bessen, frambozen. De vlaai wordt afgewerkt met een dun laagje plantaardige gelei. Door wisselende voorraad van het vers fruit varieert de vulling regelmatig.

€ 14,50
Bosvruchtenvlaai harde wener klein
Bosvruchtenvlaai harde wener klein

Harde Wener (zanddeeg) bodem voorzien van een laagje bosvruchten bavaroise met bovenop diverse soorten bosvruchten: oa. rode besjes, blauwe bessen en frambozen. De vlaai wordt afgewerkt met een dun laagje plantaardige gelei en de randen worden voorzien van wit chocolade schaafsel.

€ 14,45
Frambozenvlaai harde wener klein
Frambozenvlaai harde wener klein

Harde Wener (zanddeeg) bodem voorzien van een laagje gele roompudding met bovenop frambozen. De vlaai wordt afgewerkt met een dun laagje plantaardige gelei en de randen worden voorzien van wit chocolade schaafsel.

€ 14,95
Aardbeienvlaai klein
Aardbeienvlaai klein

Zachte vlaaibodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien.

€ 15,50
Aardbeienvlaai klein slagroom
Aardbeienvlaai klein slagroom

Zachte vlaaibodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), verse aardbeien en slagroom.

€ 19,50
Aardbeienvlaai groot
Aardbeienvlaai groot

Zachte vlaaibodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien.

€ 23,50
Aardbeienvlaai groot slagroom
Aardbeienvlaai groot slagroom

Zachte vlaaibodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), verse aardbeien en slagroom.

€ 29,25
Aardbeienvlaai harde wener klein
Aardbeienvlaai harde wener klein

Harde wenerbodem (zanddeeg) voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien. De zijkant is afgewerkt met schaafsel van witte chocolade.

€ 15,95
Advokaat Royal klein
Advokaat Royal klein

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met daarop een laag advokaatslagroom met stukjes perzik. De bovenkant is voorzien van slagroom en afgewerkt met advokaat en melk chocolade schaafsel.

€ 16,95
Advokaat Royal groot
Advokaat Royal groot

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met daarop een laag advokaatslagroom met stukjes perzik. De bovenkant is voorzien van slagroom en afgewerkt met advokaat en melk chocolade schaafsel.

€ 23,50
Kersen verkeerT klein
Kersen verkeerT klein

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), vervolgens een laag slagroom met daar bovenop een laag gebonden kersen. De bovenkant is aan de zijkant afgewerkt met krokant gepofte rijst.

€ 17,50
Kersen verkeerT groot
Kersen verkeerT groot

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), vervolgens een laag slagroom met daar bovenop een laag gebonden kersen. De bovenkant is aan de zijkant afgewerkt met krokant gepofte rijst.

€ 23,95
Skitaart abrikoos klein
Skitaart abrikoos klein

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met daarop een laag gebonden abrikozen. De bovenkant is voorzien van slagroom en afgewerkt met zelfgemaakte merengue (eiwitschuim).

€ 17,50
Skitaart abrikoos groot
Skitaart abrikoos groot

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met daarop een laag gebonden abrikozen. De bovenkant is voorzien van slagroom en afgewerkt met zelfgemaakte merengue (eiwitschuim).

€ 23,95
Bienenstich kersen
Bienenstich kersen

Een bodem en deksel van luchtig biscuit met amandelschaafsel aan de zijkant, waartussen een laag slagroom met gebonden kersen zijn verwerkt. Het geheel is afgewerkt met poedersuiker en een toef slagroom met een chocolade schildje.

€ 21,50
Mokkastam klein
Mokkastam klein

Drie lagen luchtig biscuit met ertussen mokka crème au beurre. De zijkant wordt afgestreken met mokka crème au beurre en aangezet met hazelnootkrokant. Bovenop voorzien van rozetten mokka crème au beurre met mokkabonen, chocolade galetjes en crispy parels.

€ 14,95
Ganachetaart
Ganachetaart

Taart is opgebouwd uit 3 lagen macarondeeg gevuld met een laag chocolade- en vanille crème au beurre voorzien van een dun laagje advokaat. Het geheel is afgestreken met crème au beurre, en de zijkant afgewerkt met chocolade schaafsel. Bovenop afwerkt met ganache (chocoladecrème op basis van chocolade en room).

€ 23,95
Miserabletaart
Miserabletaart

Luchtig macarondeeg gemaakt van amandelprogresschuim. De taart is in twee lagen verdeeld met crème au beurre in het midden en bovenop afgewerkt met poedersuiker.

€ 20,50
Slagroomstam klein
Slagroomstam klein

Drie lagen luchtig biscuit met ertussen 2 lagen slagroom met kersen en een klein beetje frambozenconfituur. De zijkant is aangestreken met slagroom en aangezet met hazelnootkrokant. Bovenop rijkelijk gevuld met diverse soorten fruit en een aantal rozetten van slagroom.

€ 14,95
Slagroomtaart Ø 18 cm
Slagroomtaart Ø 18 cm

Drie lagen luchtig biscuit met ertussen 2 lagen slagroom met standaard kersen. U mag ook kiezen uit een van onze andere vullingen: Slagroom kersen slagroom abrikoos - slagroom vers fruit – pudding kersen - pudding abrikoos – pudding vers fruit –aardbeienbavarois – chocoladebavarois bosvruchtenbavarois – alleen tijdens seizoen verse aardbeien, geef dit svp aan in de opmerkingen. De zijkant is aangestreken met slagroom en aangezet met melkchocolade schaafsel. Bovenop rijkelijk gevuld met diverse soorten fruit en een aantal rozetten van slagroom.

€ 22,75
Chocoladetaart Ø 18 cm
Chocoladetaart Ø 18 cm

Drie lagen luchtige chocoladebiscuit met ertussen 2 lagen chocoladebavaroise en een beetje frambozenconfituur. De zijkant is afgestreken met chocolade slagroom en aangezet met melk chocolade schaafsel. Bovenop toefjes van chocolade slagroom met galetjes.

€ 25,95