Let op het ophaalpunt

De link die je hebt gebruikt is voor Ophaalpunt AH Valkenburg. Wil je je bestelling liever ergens anders ophalen? Kies dan een ander ophaalpunt en stel je bestelling samen.

Belgisch tarwe
Belgisch tarwe

Een fijn bruin tarwebrood, gebakken in een "Belgisch" broodblik dat platter en breder is dan een bus broodblik. Zacht van structuur, met een volle malse smaak. Zeer geschikt voor iedereen die niet houdt van de grovere structuren van bruinbrood.

€ 3,25
Boterbrood
Boterbrood

Een fijn wit tarwebrood dat door de toevoeging van boter en melk een zoete smaak heeft, gebakken in een broodblik. Zacht van structuur, smakelijk en mals.

€ 3,60
Lijnzaad roggebrood
Lijnzaad roggebrood

€ 2,60
Limburgs rogge
Limburgs rogge

€ 2,25
Melk wit
Melk wit

Een fijn wit tarwebrood dat door de toevoeging van melk een zoetere smaak heeft, gebakken in een broodblik. Zacht van structuur, smakelijk en mals. Te herkennen aan het uniek, eetbaar label dat er op zit, de ouwel.

€ 3,40
Schinckenrogge
Schinckenrogge

€ 2,40
Speltkoren (pakje)
Speltkoren (pakje)

Speltbrood, gebakken in ronde broodblikken en gedecoreerd met zonnebloempitten, dat vervolgens dun wordt gesneden en verpakt in pakjes van 250 gram. Het brood bevat 100% spelt, een zeer oude graansoort en voorouder van tarwe, en is gevuld met gebroken spelt, speltvlokken en zonnebloempitten. Het brood heeft een frisse nootachtige smaak en is met zorg samengesteld om de echte broodliefhebber te bekoren.

€ 2,85
Waldkorn rogge (gesneden)
Waldkorn rogge (gesneden)

€ 3,95
Zonne rogge (gesneden)
Zonne rogge (gesneden)

€ 3,95
Belgisch tarwe half maandag t/m zaterdag leverbaar
€ 1,73
Boterbrood half maandag t/m zaterdag leverbaar
€ 1,90
Melk wit half maandag t/m zaterdag leverbaar
€ 1,80