Let op het ophaalpunt

De link die je hebt gebruikt is voor Ophaalpunt AH Hulsberg. Wil je je bestelling liever ergens anders ophalen? Kies dan een ander ophaalpunt en stel je bestelling samen.

Abrikoos/ananas bavaroisevlaai
Abrikoos/ananas bavaroisevlaai

Zachte gistdeeg bodem voorzien van een laagje gele roompudding, een laag milde rumbavaroise waarop een laag gebonden abrikozenpulp met stukjes ananas worden aangebracht. Afgewerkt met een dun laagje plantaardige gelei en de randen worden voorzien van amandel schaafsel.

€ 18,75
Abrikozenvlaai feuilleté groot
Abrikozenvlaai feuilleté groot

Gistdeeg vlaaibodem extra gevuld met gebonden abrikozenpulp en afgewerkt met een roomboter bladerdeeg (feuilleté in het Frans) met grove suiker die wordt meegebakken in de oven.

€ 15,95
Abrikozenvlaai feuilleté klein
Abrikozenvlaai feuilleté klein

Gistdeeg vlaaibodem extra gevuld met gebonden abrikozenpulp en afgewerkt met een roomboter bladerdeeg (feuilleté in het Frans) met grove suiker die wordt meegebakken in de oven.

€ 11,50
Abrikozenvlaai groot slagroom
Abrikozenvlaai groot slagroom

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden abrikozenpulp en afgewerkt met een raster van gistdeeg en grove suiker die wordt meegebakken in de oven. Wordt ook wel ribbel- of ruitjesvlaai genoemd. Bovenop afgewerkt met slagroom toefjes.

€ 19,95
Abrikozenvlaai raster groot
Abrikozenvlaai raster groot

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden abrikozenpulp en afgewerkt met een raster van gistdeeg en grove suiker die wordt meegebakken in de oven. Wordt ook wel ribbel- of ruitjesvlaai genoemd.

€ 14,50
Abrikozenvlaai raster klein
Abrikozenvlaai raster klein

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden abrikozenpulp en afgewerkt met een raster van gistdeeg en grove suiker die wordt meegebakken in de oven. Wordt ook wel ribbel- of ruitjesvlaai genoemd.

€ 9,95
Abrikozenvlaai smurfen groot slagroom
Abrikozenvlaai smurfen groot slagroom

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden abrikozenpulp en afgewerkt met een raster van gistdeeg en grove suiker die wordt meegebakken in de oven. Bovenop afgewerkt met slagroom en wit chocolade schaafsel.

€ 20,95
Abrikozenvlaai smurfen klein slagroom
Abrikozenvlaai smurfen klein slagroom

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden abrikozenpulp en afgewerkt met een raster van gistdeeg en grove suiker die wordt meegebakken in de oven. Bovenop afgewerkt met slagroom en wit chocolade schaafsel.

€ 13,95
Appel-victoriavlaai groot
Appel-victoriavlaai groot

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden appel, waaraan voor de smeuïgheid wat abrikozenpulp is toegevoegd, en afgewerkt met amandel victoria (amandelschaafsel vermengd met grove suiker) dat wordt meegebakken in de oven. Onze appels voor onze vlaaien komen van Harry Crijns Fruithandel uit Maastricht.

€ 15,75
Appel-victoriavlaai klein
Appel-victoriavlaai klein

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden appel, waaraan voor de smeuïgheid wat abrikozenpulp is toegevoegd, en afgewerkt met amandel victoria (amandelschaafsel vermengd met grove suiker) dat wordt meegebakken in de oven. Onze appels voor onze vlaaien komen van Harry Crijns Fruithandel uit Maastricht.

€ 10,95
Appelvlaai feuilleté groot
Appelvlaai feuilleté groot

Gistdeeg vlaaibodem extra gevuld met gebonden appel, waaraan voor de smeuïgheid wat abrikozenpulp is toegevoegd, en afgewerkt met een roomboter bladerdeeg (feuilleté in het Frans) met grove suiker die wordt meegebakken in de oven. Onze appels voor onze vlaaien komen van Harry Crijns Fruithandel uit Maastricht.

€ 15,95
Appelvlaai feuilleté klein
Appelvlaai feuilleté klein

Gistdeeg vlaaibodem extra gevuld met gebonden appel, waaraan voor de smeuïgheid wat abrikozenpulp is toegevoegd, en afgewerkt met een roomboter bladerdeeg (feuilleté in het Frans) met grove suiker die wordt meegebakken in de oven. Onze appels voor onze vlaaien komen van Harry Crijns Fruithandel uit Maastricht.

€ 11,50
Appelvlaai raster groot
Appelvlaai raster groot

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden appel, waaraan voor de smeuïgheid wat abrikozenpulp is toegevoegd. Wordt ook wel ribbel- of ruitjesvlaai genoemd. Onze appels voor onze vlaaien komen van Harry Crijns Fruithandel uit Maastricht.

€ 14,50
Appelvlaai raster klein
Appelvlaai raster klein

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden appel, waaraan voor de smeuïgheid wat abrikozenpulp is toegevoegd. Wordt ook wel ribbel- of ruitjesvlaai genoemd. Onze appels voor onze vlaaien komen van Harry Crijns Fruithandel uit Maastricht.

€ 9,95
Bosvruchtenvlaai groot
Bosvruchtenvlaai groot

Zachte gistdeeg bodem voorzien van een laagje bosvruchten bavaroise met bovenop diverse soorten bosvruchten: oa. rode besjes, blauwe bessen en frambozen. De vlaai wordt afgewerkt met een dun laagje plantaardige gelei.

€ 19,50
Bosvruchtenvlaai harde wener groot
Bosvruchtenvlaai harde wener groot

Harde Wener (zanddeeg) bodem voorzien van een laagje bosvruchten bavaroise met bovenop diverse soorten bosvruchten: oa. rode besjes, blauwe bessen en frambozen. De vlaai wordt afgewerkt met een dun laagje plantaardige gelei en de randen worden voorzien van wit chocolade schaafsel.

€ 19,95
Bosvruchtenvlaai harde wener klein
Bosvruchtenvlaai harde wener klein

Harde Wener (zanddeeg) bodem voorzien van een laagje bosvruchten bavaroise met bovenop diverse soorten bosvruchten: oa. rode besjes, blauwe bessen en frambozen. De vlaai wordt afgewerkt met een dun laagje plantaardige gelei en de randen worden voorzien van wit chocolade schaafsel.

€ 13,50
Bosvruchtenvlaai klein
Bosvruchtenvlaai klein

Zachte gistdeeg bodem voorzien van een laagje bosvruchten bavaroise met bovenop diverse soorten bosvruchten: oa. rode besjes, blauwe bessen en frambozen. De vlaai wordt afgewerkt met een dun laagje plantaardige gelei.

€ 12,95
Frambozenvlaai feuilleté
Frambozenvlaai feuilleté

Gistdeeg vlaaibodem extra gevuld met gebonden frambozen en afgewerkt met een roomboter bladerdeeg (feuilleté in het Frans) met grove suiker die wordt meegebakken in de oven.

€ 17,25
Frambozenvlaai feuilleté klein
Frambozenvlaai feuilleté klein

Gistdeeg vlaaibodem extra gevuld met gebonden frambozen en afgewerkt met een roomboter bladerdeeg (feuilleté in het Frans) met grove suiker die wordt meegebakken in de oven.

€ 11,95
Frambozenvlaai harde wener groot
Frambozenvlaai harde wener groot

Harde Wener (zanddeeg) bodem voorzien van een laagje gele roompudding met bovenop frambozen. De vlaai wordt afgewerkt met een dun laagje plantaardige gelei en de randen worden voorzien van wit chocolade schaafsel.

€ 20,50
Frambozenvlaai harde wener klein
Frambozenvlaai harde wener klein

Harde Wener (zanddeeg) bodem voorzien van een laagje gele roompudding met bovenop frambozen. De vlaai wordt afgewerkt met een dun laagje plantaardige gelei en de randen worden voorzien van wit chocolade schaafsel.

€ 13,95
Frangipane groot
Frangipane groot

Deze luxe met amandelspijs en een dun laagje abrikozenpulp gevulde vlaai wordt gemaakt van linzendeeg, een soort koekjesdeeg die langer houdbaar is dan "normale" gistdeeg. Afgewerkt met witte suikerfondant en melk chocolade en gedecoreerd met hazelnoot krokant.

€ 19,50
Gemengde fruitvlaai groot
Gemengde fruitvlaai groot

Gistdeeg bodem voorzien van een laagje gele roompudding met bovenop 3 soorten fruit: gebonden kersen, halve abrikozen en ananasstukjes. De vlaai wordt afgewerkt met een dun laagje plantaardige gelei.

€ 17,50
Gemengde fruitvlaai klein
Gemengde fruitvlaai klein

Gistdeeg bodem voorzien van een laagje gele roompudding met bovenop 3 soorten fruit: gebonden kersen, halve abrikozen en ananasstukjes. De vlaai wordt afgewerkt met een dun laagje plantaardige gelei.

€ 11,95
Helenavlaai groot
Helenavlaai groot

Gistdeeg bodem voorzien van een laagje gele roompudding, vervolgens een laag crème swiss (banketbakkersroom) en daar bovenop een laag slagroom. Het geheel is bestrooid met butterscotch (gebrande suiker). Een echte caloriebom dus!

€ 20,50
Helenavlaai klein
Helenavlaai klein

Gistdeeg bodem voorzien van een laagje gele roompudding, vervolgens een laag crème swiss (banketbakkersroom) en daar bovenop een laag slagroom. Het geheel is bestrooid met butterscotch (gebrande suiker). Een echte caloriebom dus!

€ 13,95
Kersenvlaai feuilleté groot
Kersenvlaai feuilleté groot

Gistdeeg vlaaibodem extra gevuld met gebonden kersen en afgewerkt met een roomboter bladerdeeg (feuilleté in het Frans) met grove suiker die wordt meegebakken in de oven. De kersen voor onze vlaaien komen uit kersentuin van fruitbedrijf Vaassens uit Cadier en Keer.

€ 15,95
Kersenvlaai feuilleté klein
Kersenvlaai feuilleté klein

Gistdeeg vlaaibodem extra gevuld met gebonden kersen en afgewerkt met een roomboter bladerdeeg (feuilleté in het Frans) met grove suiker die wordt meegebakken in de oven. De kersen voor onze vlaaien komen uit kersentuin van fruitbedrijf Vaassens uit Cadier en Keer.

€ 11,50
Kersenvlaai gebrand schuim groot
Kersenvlaai gebrand schuim groot

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden kersen en afgewerkt met een raster van gistdeeg en grove suiker. Bovenop afgewerkt met gebrand schuim (opgeklopt eiwit dat wordt meegebakken in de oven).

€ 19,50
Kersenvlaai gebrand schuim klein
Kersenvlaai gebrand schuim klein

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden kersen en afgewerkt met een raster van gistdeeg en grove suiker. Bovenop afgewerkt met gebrand schuim (opgeklopt eiwit dat wordt meegebakken in de oven).

€ 13,75
Kersenvlaai groot slagroom
Kersenvlaai groot slagroom

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden kersen en afgewerkt met een raster van gistdeeg en grove suiker die wordt meegebakken in de oven. Wordt ook wel ribbel- of ruitjesvlaai genoemd. Bovenop afgewerkt met slagroom toefjes.

€ 19,95
Kersenvlaai raster groot
Kersenvlaai raster groot

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden kersen en afgewerkt met een raster van gistdeeg en grove suiker die wordt meegebakken in de oven. Wordt ook wel ribbel- of ruitjesvlaai genoemd. De kersen voor onze vlaaien komen uit kersentuin van fruitbedrijf Vaassens uit Cadier en Keer.

€ 14,50
Kersenvlaai raster klein
Kersenvlaai raster klein

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden kersen en afgewerkt met een raster van gistdeeg en grove suiker die wordt meegebakken in de oven. Wordt ook wel ribbel- of ruitjesvlaai genoemd. De kersen voor onze vlaaien komen uit kersentuin van fruitbedrijf Vaassens uit Cadier en Keer.

€ 9,95
Kersenvlaai victoria groot slagroom
Kersenvlaai victoria groot slagroom

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden kersen en afgewerkt met een raster van gistdeeg en grove suiker die wordt meegebakken in de oven. Bovenop afgewerkt met slagroom en amandel victoria (gebrand amandelschaafsel vermengd met grove suiker).

€ 20,95
Kersenvlaai victoria klein slagroom
Kersenvlaai victoria klein slagroom

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden kersen en afgewerkt met een raster van gistdeeg en grove suiker die wordt meegebakken in de oven. Bovenop afgewerkt met slagroom en amandel victoria (gebrand amandelschaafsel vermengd met grove suiker).

€ 13,95
Kruimel abrikozenvlaai groot
Kruimel abrikozenvlaai groot

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden abrikozenpulp en afgewerkt met roomboter kruimels die worden meegebakken in de oven. Wordt ook wel strooisel- of 'grummele' (dialect) vlaai genoemd.

€ 14,75
Kruimel abrikozenvlaai klein
Kruimel abrikozenvlaai klein

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden abrikozenpulp en afgewerkt met roomboter kruimels die worden meegebakken in de oven. Wordt ook wel strooisel- of 'grummele' (dialect) vlaai genoemd.

€ 10,25
Kruimel appelvlaai groot
Kruimel appelvlaai groot

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden appel, waaraan voor de smeuïgheid wat abrikozenpulp is toegevoegd, en afgewerkt met roomboter kruimels die worden meegebakken in de oven. Wordt ook wel strooisel- of 'grummele' (dialect) vlaai genoemd. Onze appels voor onze vlaaien komen van Harry Crijns Fruithandel uit Maastricht.

€ 14,75
Kruimel appelvlaai klein
Kruimel appelvlaai klein

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden appel, waaraan voor de smeuïgheid wat abrikozenpulp is toegevoegd, en afgewerkt met roomboter kruimels die worden meegebakken in de oven. Wordt ook wel strooisel- of 'grummele' (dialect) vlaai genoemd. Onze appels voor onze vlaaien komen van Harry Crijns Fruithandel uit Maastricht.

€ 10,25
Kruimel kersenvlaai groot
Kruimel kersenvlaai groot

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden kersen en afgewerkt met roomboter kruimels die worden meegebakken in de oven. Wordt ook wel strooisel- of 'grummele' (dialect) vlaai genoemd. De kersen voor onze vlaaien komen uit kersentuin van fruitbedrijf Vaassens uit Cadier en Keer.

€ 14,75
Kruimel kersenvlaai klein
Kruimel kersenvlaai klein

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden kersen en afgewerkt met roomboter kruimels die worden meegebakken in de oven. Wordt ook wel strooisel- of 'grummele' (dialect) vlaai genoemd. De kersen voor onze vlaaien komen uit kersentuin van fruitbedrijf Vaassens uit Cadier en Keer.

€ 10,25
Kruimel puddingvlaai groot
Kruimel puddingvlaai groot

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met een laag pudding en afgewerkt met roomboter kruimels die worden meegebakken in de oven. Wordt ook wel strooisel- of 'grummele' (dialect) vlaai genoemd.

€ 14,50
Kruimel puddingvlaai klein
Kruimel puddingvlaai klein

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met een laag pudding en afgewerkt met roomboter kruimels die worden meegebakken in de oven. Wordt ook wel strooisel- of 'grummele' (dialect) vlaai genoemd.

€ 9,95
Kruisbessenvlaai gebrand schuim groot
Kruisbessenvlaai gebrand schuim groot

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden kruisbessen en afgewerkt met een raster van gistdeeg en grove suiker. Bovenop afgewerkt met gebrand schuim (opgeklopt eiwit dat wordt meegebakken in de oven).

€ 19,50
Kruisbessenvlaai gebrand schuim klein
Kruisbessenvlaai gebrand schuim klein

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden kruisbessen en afgewerkt met een raster van gistdeeg en grove suiker. Bovenop afgewerkt met gebrand schuim (opgeklopt eiwit dat wordt meegebakken in de oven).

€ 13,75
Kruisbessenvlaai raster groot
Kruisbessenvlaai raster groot

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gebonden kruisbessen en afgewerkt met een raster van gistdeeg en grove suiker die wordt meegebakken in de oven. Wordt ook wel ribbel- of ruitjesvlaai genoemd.

€ 14,95
Linzen abrikozenvlaai groot
Linzen abrikozenvlaai groot

De bodem en riempjes die bovenop liggen zijn gemaakt van linzendeeg, een soort koekjesdeeg die langer houdbaar is dan "normale" gistdeeg, met ertussen een laag abrikozenvulling. Afgewerkt met grove suiker.

€ 15,50
Linzen abrikozenvlaai klein
Linzen abrikozenvlaai klein

De bodem en riempjes die bovenop liggen zijn gemaakt van linzendeeg, een soort koekjesdeeg die langer houdbaar is dan "normale" gistdeeg, met ertussen een laag abrikozenvulling. Afgewerkt met grove suiker.

€ 10,50
Linzen kersenvlaai klein
Linzen kersenvlaai klein

De bodem en riempjes die bovenop liggen zijn gemaakt van linzendeeg, een soort koekjesdeeg die langer houdbaar is dan "normale" gistdeeg, met ertussen een laag kersenvulling. Afgewerkt met grove suiker.

€ 10,50
Linzen zwarte pruimenvlaai
Linzen zwarte pruimenvlaai

De bodem en riempjes die bovenop liggen zijn gemaakt van linzendeeg, een soort koekjesdeeg die langer houdbaar is dan "normale" gistdeeg, met ertussen een laag pruimenvulling. Afgewerkt met grove suiker.

€ 15,75
Linzen zwarte pruimenvlaai klein
Linzen zwarte pruimenvlaai klein

De bodem en riempjes die bovenop liggen zijn gemaakt van linzendeeg, een soort koekjesdeeg die langer houdbaar is dan "normale" gistdeeg, met ertussen een laag pruimenvulling. Afgewerkt met grove suiker.

€ 10,75
Open appelschijf groot
Open appelschijf groot

Gistdeeg bodem voorzien van een laagje gele roompudding belegd met verse appelparten en bestrooid met kaneelpoeder. Het geheel wordt in de oven gebakken.

€ 17,50
Open appelschijf klein
Open appelschijf klein

Gistdeeg bodem voorzien van een laagje gele roompudding belegd met verse appelparten en bestrooid met kaneelpoeder. Het geheel wordt in de oven gebakken.

€ 11,95
Rijstevlaai groot
Rijstevlaai groot

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gekookte en op smaak gemaakte rijst. Heerlijk smeuïg, dus niet te vast gebakken, dat is de kunst van de bakker.

€ 14,95
Rijstevlaai groot slagroom
Rijstevlaai groot slagroom

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gekookte en op smaak gemaakte rijst. Heerlijk smeuïg, dus niet te vast gebakken, dat is de kunst van de bakker. Afgewerkt met slagroom en melk chocolade schaafsel.

€ 20,95
Rijstevlaai groot slagroom-abrikoos
Rijstevlaai groot slagroom-abrikoos

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gekookte en op smaak gemaakte rijst. Heerlijk smeuïg, dus niet te vast gebakken, dat is de kunst van de bakker. Afgewerkt met gebonden abrikozenpulp en slagroom toefjes.

€ 21,95
Rijstevlaai groot slagroom-kersen
Rijstevlaai groot slagroom-kersen

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gekookte en op smaak gemaakte rijst. Heerlijk smeuïg, dus niet te vast gebakken, dat is de kunst van de bakker. Afgewerkt met gebonden kersen en slagroom toefjes.

€ 21,95
Rijstevlaai klein
Rijstevlaai klein

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gekookte en op smaak gemaakte rijst. Heerlijk smeuïg, dus niet te vast gebakken, dat is de kunst van de bakker.

€ 10,50
Rijstevlaai klein slagroom
Rijstevlaai klein slagroom

Gistdeeg vlaaibodem gevuld met gekookte en op smaak gemaakte rijst. Heerlijk smeuïg, dus niet te vast gebakken, dat is de kunst van de bakker. Afgewerkt met slagroom en melk chocolade schaafsel.

€ 13,95
Vers fruitvlaai harde wener groot
Vers fruitvlaai harde wener groot

Harde Wener (zanddeeg) bodem voorzien van een laagje gele roompudding met bovenop diverse soorten vers fruit: oa. druiven, appel, perzik, meloen, kiwi, rode besjes, blauwe bessen, frambozen. De vlaai wordt afgewerkt met een dun laagje plantaardige gelei. Door wisselende voorraad van het vers fruit varieert de vulling regelmatig.

€ 19,95
Vers fruitvlaai harde wener klein
Vers fruitvlaai harde wener klein

Harde Wener (zanddeeg) bodem voorzien van een laagje gele roompudding met bovenop diverse soorten vers fruit: oa. druiven, appel, perzik, meloen, kiwi, rode besjes, blauwe bessen, frambozen. De vlaai wordt afgewerkt met een dun laagje plantaardige gelei. Door wisselende voorraad van het vers fruit varieert de vulling regelmatig.

€ 13,50
Vers fruitvlaai korstschelp groot
Vers fruitvlaai korstschelp groot

Korstschelp (bladerdeeg) bodem voorzien van een laagje gele roompudding met bovenop diverse soorten vers fruit: oa. druiven, appel, perzik, meloen, kiwi, rode besjes, blauwe bessen, frambozen. De vlaai wordt afgewerkt met een dun laagje plantaardige gelei. Door wisselende voorraad van het vers fruit varieert de vulling regelmatig.

€ 21,50
Vers fruitvlaai korstschelp klein
Vers fruitvlaai korstschelp klein

Korstschelp (bladerdeeg) bodem voorzien van een laagje gele roompudding met bovenop diverse soorten vers fruit: oa. druiven, appel, perzik, meloen, kiwi, rode besjes, blauwe bessen, frambozen. De vlaai wordt afgewerkt met een dun laagje plantaardige gelei. Door wisselende voorraad van het vers fruit varieert de vulling regelmatig.

€ 14,95