Cappuccino taartje
Cappuccino taartje

Krokante bladerdeegbodem van 23 cm doorsnede voorzien van een laagje luchtige pudding (crème swiss) met koffiesmaak en een plak biscuit afgewerkt met een laag slagroom. Gedecoreerd met een cappuccino van cacaopoeder.

€ 11,75
Ganachetaart
Ganachetaart

Taart is opgebouwd uit 3 lagen macarondeeg gevuld met een laag chocolade- en vanille crème au beurre voorzien van een dun laagje advokaat. Het geheel is afgestreken met crème au beurre, en de zijkant afgewerkt met chocolade schaafsel. Bovenop afwerkt met ganache (chocoladecrème op basis van chocolade en room).

€ 18,95
½ Mokka/½ slagroomtaart Ø 18 cm
½ Mokka/½ slagroomtaart Ø 18 cm

Kun je niet kiezen uit mokka crème au beurre of slagroom met fruit? Dan is een taart met de ene helft met 2 lagen mokka crème au beurre tussen 3 lagen luchtige biscuit en de andere helft met 2 lagen slagroom en kersen tussen de biscuits de oplossing!

€ 20,95
Advokaat Royal groot
Advokaat Royal groot

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met daarop een laag advokaatslagroom met stukjes perzik. De bovenkant is voorzien van slagroom en afgewerkt met advokaat en melk chocolade schaafsel.

€ 18,75
Advokaat Royal klein
Advokaat Royal klein

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met daarop een laag advokaatslagroom met stukjes perzik. De bovenkant is voorzien van slagroom en afgewerkt met advokaat en melk chocolade schaafsel.

€ 13,50
Appeltaart
Appeltaart

De bodem en riempjes die bovenop liggen zijn gemaakt van linzendeeg, een soort koekjesdeeg die langer houdbaar is dan "normale" gistdeeg, met ertussen een dikke laag appelvulling. Afgewerkt met een laagje gelei en poedersuiker.

€ 14,75
Bienenstich kersen
Bienenstich kersen

Een bodem en deksel van luchtig biscuit met amandelschaafsel aan de zijkant, waartussen een laag slagroom met gebonden kersen zijn verwerkt. Het geheel is afgewerkt met poedersuiker en een toef slagroom met een chocolade schildje.

€ 16,95
Chocoladetaart Ø 18 cm
Chocoladetaart Ø 18 cm

Drie lagen luchtige chocoladebiscuit met ertussen 2 lagen chocoladebavaroise en een beetje frambozenconfituur. De zijkant is afgestreken met chocolade slagroom en aangezet met melk chocolade schaafsel. Bovenop toefjes van chocolade slagroom met galetjes.

€ 19,95
Chocoladetaart Ø 23 cm
Chocoladetaart Ø 23 cm

Drie lagen luchtige chocoladebiscuit met ertussen 2 lagen chocoladebavaroise en een beetje frambozenconfituur. De zijkant is afgestreken met chocolade slagroom en aangezet met melk chocolade schaafsel. Bovenop toefjes van chocolade slagroom met galetjes.

€ 28,95
Christoffeltaart groot
Christoffeltaart groot

Drie lagen meringue (eiwitschuim) met 2 lagen chocolade slagroom ertussen. De zijkant is afgestreken met chocoladeslagroom en aangezet met pure chocoladesnippers. Wordt standaard uit de diepvries geleverd en is ideaal om als dessert te serveren. Smaakt het beste als hij nog een heel klein beetje bevroren is.

€ 23,95
Christoffeltaart klein
Christoffeltaart klein

Drie lagen meringue (eiwitschuim) met 2 lagen chocolade slagroom ertussen. De zijkant is afgestreken met chocoladeslagroom en aangezet met pure chocoladesnippers. Wordt standaard uit de diepvries geleverd en is ideaal om als dessert te serveren. Smaakt het beste als hij nog een heel klein beetje bevroren is.

€ 16,95
Crème au beurrestam groot
Crème au beurrestam groot

Drie lagen luchtig biscuit met ertussen crème au beurre. De zijkant wordt afgestreken met crème au beurre en aangezet met hazelnootkrokant. Bovenop voorzien van rozetten crème au beurre met mokkabonen, chocolade galetjes en crispy parels.

€ 18,95
Crème au beurrestam klein
Crème au beurrestam klein

Drie lagen luchtig biscuit met ertussen crème au beurre. De zijkant wordt afgestreken met crème au beurre en aangezet met hazelnootkrokant. Bovenop voorzien van rozetten crème au beurre met mokkabonen, chocolade galetjes en crispy parels.

€ 11,75
Crème au beurretaart 15x20
Crème au beurretaart 15x20

Drie lagen luchtig biscuit met ertussen crème au beurre. De zijkant wordt afgestreken met crème au beurre en onderaan aangezet met hazelnootkrokant. Bovenop voorzien van rozetten crème au beurre met mokkabonen, chocolade galetjes en crispy parels.

€ 20,95
Crème au beurretaart 15x20 met foto
Crème au beurretaart 15x20 met foto

Bestel je fototaart minimaal 2 dagen van te voren, zodat onze bakkers zich goed kunnen voorbereiden. Lukt dit niet, neem dan contact met ons op. Upload na het bestellen je foto via https://bestelformulier.bakkerijpaulissen.nl/fototaart. Hier kun je ook een tekst opgeven om te verwerken in de foto.

€ 33,95
Crème au beurretaart 20x30
Crème au beurretaart 20x30

Drie lagen luchtig biscuit met ertussen crème au beurre. De zijkant wordt afgestreken met crème au beurre en onderaan aangezet met hazelnootkrokant. Bovenop voorzien van rozetten crème au beurre met mokkabonen, chocolade galetjes en crispy parels.

€ 37,95
Crème au beurretaart 20x30 met foto
Crème au beurretaart 20x30 met foto

Bestel je fototaart minimaal 2 dagen van te voren, zodat onze bakkers zich goed kunnen voorbereiden. Lukt dit niet, neem dan contact met ons op. Upload na het bestellen je foto via https://bestelformulier.bakkerijpaulissen.nl/fototaart. Hier kun je ook een tekst opgeven om te verwerken in de foto.

€ 49,95
Crème au beurretaart Ø 18 cm
Crème au beurretaart Ø 18 cm

Drie lagen luchtig biscuit met ertussen crème au beurre. De zijkant wordt afgestreken met crème au beurre en onderaan aangezet met hazelnootkrokant. Bovenop voorzien van rozetten crème au beurre met mokkabonen, chocolade galetjes en crispy parels.

€ 17,95
Crème au beurretaart Ø 23 cm
Crème au beurretaart Ø 23 cm

Drie lagen luchtig biscuit met ertussen crème au beurre. De zijkant wordt afgestreken met crème au beurre en onderaan aangezet met hazelnootkrokant. Bovenop voorzien van rozetten crème au beurre met mokkabonen, chocolade galetjes en crispy parels.

€ 26,95
Hazelnoottaart groot
Hazelnoottaart groot

Drie lagen meringue (eiwitschuim) met 2 lagen slagroom ertussen. De zijkant is afgestreken met slagroom en aangezet met hazelnootkrokant. Wordt standaard uit de diepvries geleverd en is ideaal om als dessert te serveren. Smaakt het beste als hij nog een heel klein beetje bevroren is.

€ 23,95
Hazelnoottaart klein
Hazelnoottaart klein

Drie lagen meringue (eiwitschuim) met 2 lagen slagroom ertussen. De zijkant is afgestreken met slagroom en aangezet met hazelnootkrokant. Wordt standaard uit de diepvries geleverd en is ideaal om als dessert te serveren. Smaakt het beste als hij nog een heel klein beetje bevroren is.

€ 16,95
Kersen verkeerT groot
Kersen verkeerT groot

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), vervolgens een laag slagroom met daar bovenop een laag gebonden kersen. De bovenkant is aan de zijkant afgewerkt met krokant gepofte rijst.

€ 18,95
Kersen verkeerT klein
Kersen verkeerT klein

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), vervolgens een laag slagroom met daar bovenop een laag gebonden kersen. De bovenkant is aan de zijkant afgewerkt met krokant gepofte rijst.

€ 13,75
Luxe appeltaartje
Luxe appeltaartje

De bodem en riempjes die bovenop liggen zijn gemaakt van linzendeeg, een soort koekjesdeeg die langer houdbaar is dan "normale" gistdeeg, met ertussen een dikke laag appelvulling.

€ 9,50
Miserabletaart
Miserabletaart

Luchtig macarondeeg gemaakt van amandelprogresschuim. De taart is in twee lagen verdeeld met crème au beurre in het midden en bovenop afgewerkt met poedersuiker.

€ 15,95
Mokkastam groot
Mokkastam groot

Drie lagen luchtig biscuit met ertussen mokka crème au beurre. De zijkant wordt afgestreken met mokka crème au beurre en aangezet met hazelnootkrokant. Bovenop voorzien van rozetten mokka crème au beurre met mokkabonen, chocolade galetjes en crispy parels.

€ 18,95
Mokkastam klein
Mokkastam klein

Drie lagen luchtig biscuit met ertussen mokka crème au beurre. De zijkant wordt afgestreken met mokka crème au beurre en aangezet met hazelnootkrokant. Bovenop voorzien van rozetten mokka crème au beurre met mokkabonen, chocolade galetjes en crispy parels.

€ 11,75
Mokkataart Ø 18 cm
Mokkataart Ø 18 cm

Drie lagen luchtig biscuit met ertussen mokka crème au beurre. De zijkant wordt afgestreken met mokka crème au beurre en onderaan aangezet met hazelnootkrokant. Bovenop voorzien van rozetten mokka crème au beurre met mokkabonen, chocolade galetjes en crispy parels.

€ 17,95
Mokkataart Ø 23 cm
Mokkataart Ø 23 cm

Drie lagen luchtig biscuit met ertussen mokka crème au beurre. De zijkant wordt afgestreken met mokka crème au beurre en onderaan aangezet met hazelnootkrokant. Bovenop voorzien van rozetten mokka crème au beurre met mokkabonen, chocolade galetjes en crispy parels.

€ 26,95
Schwarzwalderstam klein
Schwarzwalderstam klein

Drie lagen luchtige chocoladebiscuit met hierop slagroom en een beetje frambozenconfituur en kersen. De chocoladebiscuit is besprenkeld met kirsch likeur. De zijkant is afgestreken met slagroom en aangezet met melk chocolade schaafsel. Bovenop een randje slagroom toeven met kersen.

€ 12,35
Schwarzwaldertaart Ø 18 cm
Schwarzwaldertaart Ø 18 cm

Drie lagen luchtige chocoladebiscuit met hierop slagroom en een beetje frambozenconfituur en kersen. De chocoladebiscuit is besprenkeld met kirsch likeur. De zijkant is afgestreken met slagroom en aangezet met melk chocolade schaafsel. Bovenop een randje slagroom toeven met kersen.

€ 19,95
Schwarzwaldertaart Ø 23 cm
Schwarzwaldertaart Ø 23 cm

Drie lagen luchtige chocoladebiscuit met hierop slagroom en een beetje frambozenconfituur en kersen. De chocoladebiscuit is besprenkeld met kirsch likeur. De zijkant is afgestreken met slagroom en aangezet met melk chocolade schaafsel. Bovenop een randje slagroom toeven met kersen.

€ 28,95
Skitaart abrikoos groot
Skitaart abrikoos groot

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met daarop een laag gebonden abrikozen. De bovenkant is voorzien van slagroom en afgewerkt met zelfgemaakte merengue (eiwitschuim).

€ 18,75
Skitaart abrikoos klein
Skitaart abrikoos klein

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met daarop een laag gebonden abrikozen. De bovenkant is voorzien van slagroom en afgewerkt met zelfgemaakte merengue (eiwitschuim).

€ 13,50
Skitaart kersen groot
Skitaart kersen groot

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met daarop een laag gebonden kersen. De bovenkant is voorzien van slagroom en afgewerkt met zelfgemaakte merengue (eiwitschuim).

€ 18,95
Skitaart kersen klein
Skitaart kersen klein

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met daarop een laag gebonden kersen. De bovenkant is voorzien van slagroom en afgewerkt met zelfgemaakte merengue (eiwitschuim).

€ 13,75
Slagroomstam groot
Slagroomstam groot

Drie lagen luchtig biscuit met ertussen 2 lagen slagroom met kersen en een klein beetje frambozenconfituur. De zijkant is aangestreken met slagroom en aangezet met hazelnootkrokant. Bovenop rijkelijk gevuld met diverse soorten fruit en een aantal rozetten van slagroom.

€ 18,95
Slagroomstam klein
Slagroomstam klein

Drie lagen luchtig biscuit met ertussen 2 lagen slagroom met kersen en een klein beetje frambozenconfituur. De zijkant is aangestreken met slagroom en aangezet met hazelnootkrokant. Bovenop rijkelijk gevuld met diverse soorten fruit en een aantal rozetten van slagroom.

€ 11,75
Slagroomtaart 15x20
Slagroomtaart 15x20

Drie lagen luchtig biscuit met ertussen 2 lagen slagroom met fruit (kersen of verse aardbeien in het seizoen) en een klein beetje frambozenconfituur óf een bavaroise naar keuze (aardbei, chocolade of bosvruchten). De zijkant is aangestreken met slagroom en aangezet met melkchocolade schaafsel. Bovenop rijkelijk gevuld met diverse soorten fruit en een aantal rozetten van slagroom.

€ 20,95
Slagroomtaart 15x20 met foto
Slagroomtaart 15x20 met foto

Bestel je fototaart minimaal 2 dagen van te voren, zodat onze bakkers zich goed kunnen voorbereiden. Lukt dit niet, neem dan contact met ons op. Geef bij de opmerkingen aan welke vulling je voorkeur heeft. Je kunt kiezen uit: aardbeien bavaroise / chocolade bavaroise / slagroom met kersen / slagroom met fruit cocktail). Upload na het bestellen je foto via https://bestelformulier.bakkerijpaulissen.nl/fototaart. Hier kun je ook een tekst opgeven om te verwerken in de foto.

€ 33,95
Slagroomtaart 20x30
Slagroomtaart 20x30

Drie lagen luchtig biscuit met ertussen 2 lagen slagroom met fruit (kersen of verse aardbeien in het seizoen) en een klein beetje frambozenconfituur óf een bavaroise naar keuze (aardbei, chocolade of bosvruchten). De zijkant is aangestreken met slagroom en aangezet met melkchocolade schaafsel. Bovenop rijkelijk gevuld met diverse soorten fruit en een aantal rozetten van slagroom.

€ 37,95
Slagroomtaart 20x30 met foto
Slagroomtaart 20x30 met foto

Bestel je fototaart minimaal 2 dagen van te voren, zodat onze bakkers zich goed kunnen voorbereiden. Lukt dit niet, neem dan contact met ons op. Geef bij de opmerkingen aan welke vulling je voorkeur heeft. Je kunt kiezen uit: aardbeien bavaroise / chocolade bavaroise / slagroom met kersen / slagroom met fruit cocktail). Upload na het bestellen je foto via https://bestelformulier.bakkerijpaulissen.nl/fototaart. Hier kun je ook een tekst opgeven om te verwerken in de foto.

€ 49,95
Slagroomtaart 30x40 met foto
Slagroomtaart 30x40 met foto

Bestel je fototaart minimaal 2 dagen van te voren, zodat onze bakkers zich goed kunnen voorbereiden. Lukt dit niet, neem dan contact met ons op. Geef bij de opmerkingen aan welke vulling je voorkeur heeft. Je kunt kiezen uit: aardbeien bavaroise / chocolade bavaroise / slagroom met kersen / slagroom met fruit cocktail). Upload na het bestellen je foto via https://bestelformulier.bakkerijpaulissen.nl/fototaart. Hier kun je ook een tekst opgeven om te verwerken in de foto.

€ 76,95
Slagroomtaart Ø 18 cm
Slagroomtaart Ø 18 cm

Drie lagen luchtig biscuit met ertussen 2 lagen slagroom met fruit (kersen of verse aardbeien in het seizoen) en een klein beetje frambozenconfituur óf een bavaroise naar keuze (aardbei, chocolade of bosvruchten). De zijkant is aangestreken met slagroom en aangezet met melkchocolade schaafsel. Bovenop rijkelijk gevuld met diverse soorten fruit en een aantal rozetten van slagroom.

€ 17,95
Slagroomtaart Ø 23 cm
Slagroomtaart Ø 23 cm

Drie lagen luchtig biscuit met ertussen 2 lagen slagroom met fruit (kersen of verse aardbeien in het seizoen) en een klein beetje frambozenconfituur óf een bavaroise naar keuze (aardbei, chocolade of bosvruchten). De zijkant is aangestreken met slagroom en aangezet met melkchocolade schaafsel. Bovenop rijkelijk gevuld met diverse soorten fruit en een aantal rozetten van slagroom.

€ 26,95
St. Honoreetaart kersen groot
St. Honoreetaart kersen groot

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met kersen. De bovenkant is afgewerkt met slagroom en kleine soesjes gevuld met crème swiss en afgestreken met chocolade.

€ 21,35
St. Honoreetaart kersen klein
St. Honoreetaart kersen klein

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met kersen. De bovenkant is afgewerkt met slagroom en kleine soesjes gevuld met crème swiss en afgestreken met chocolade.

€ 15,95
STAPELtaart 2-hoog (26p)
STAPELtaart 2-hoog (26p)

€ 104,95
½ Mokka/½ slagroomtaart Ø 23 cm alle dagen leverbaar
Kun je niet kiezen uit mokka crème au beurre of slagroom met fruit? Dan is een taart met de ene helft met 2 lagen mokka crème au beurre tussen 3 lagen luchtige biscuit en de andere helft met 2 lagen slagroom en kersen tussen de biscuits de oplossing!
€ 32,95
Bruidstaart 2-hoog (26p) alle dagen leverbaar
€ 89,95
Bruidstaart enkel (24p) alle dagen leverbaar
€ 82,95
Schwarzwalderstam groot alle dagen leverbaar
Drie lagen luchtige chocoladebiscuit met hierop slagroom en een beetje frambozenconfituur en kersen. De chocoladebiscuit is besprenkeld met kirsch likeur. De zijkant is afgestreken met slagroom en aangezet met melk chocolade schaafsel. Bovenop een randje slagroom toeven met kersen.
€ 19,50
Slagroomtaart 30x40 alle dagen leverbaar
Drie lagen luchtig biscuit met ertussen 2 lagen slagroom met fruit (kersen of verse aardbeien in het seizoen) en een klein beetje frambozenconfituur óf een bavaroise naar keuze (aardbei, chocolade of bosvruchten). De zijkant is aangestreken met slagroom en aangezet met melkchocolade schaafsel. Bovenop rijkelijk gevuld met diverse soorten fruit en een aantal rozetten van slagroom.
€ 66,95
Slagroomtaart 40x60 alle dagen leverbaar
Drie lagen luchtig biscuit met ertussen 2 lagen slagroom met fruit (kersen of verse aardbeien in het seizoen) en een klein beetje frambozenconfituur óf een bavaroise naar keuze (aardbei, chocolade of bosvruchten). De zijkant is aangestreken met slagroom en aangezet met melkchocolade schaafsel. Bovenop rijkelijk gevuld met diverse soorten fruit en een aantal rozetten van slagroom.
€ 114,95
Slagroomtaart Ø 28 alle dagen leverbaar
Drie lagen luchtig biscuit met ertussen 2 lagen slagroom met fruit (kersen of verse aardbeien in het seizoen) en een klein beetje frambozenconfituur óf een bavaroise naar keuze (aardbei, chocolade of bosvruchten). De zijkant is aangestreken met slagroom en aangezet met melkchocolade schaafsel. Bovenop rijkelijk gevuld met diverse soorten fruit en een aantal rozetten van slagroom.
€ 39,95
Slagroomtaart Ø 33 alle dagen leverbaar
Drie lagen luchtig biscuit met ertussen 2 lagen slagroom met fruit (kersen of verse aardbeien in het seizoen) en een klein beetje frambozenconfituur óf een bavaroise naar keuze (aardbei, chocolade of bosvruchten). De zijkant is aangestreken met slagroom en aangezet met melkchocolade schaafsel. Bovenop rijkelijk gevuld met diverse soorten fruit en een aantal rozetten van slagroom.
€ 49,95