Van onze brioche broodjesdeeg gemaakte paashaas (2 personen).


Van onze brioche broodjesdeeg gemaakt paashaantje.

Van onze brioche broodjesdeeg gemaakte paashaas (2 personen) en gevuld met een gekookt ei.

Eenpersoons mini paasbroodje gevuld met rozijnen van ca. 125 gr. Afgewerkt met gele chocolade dip en wit chocolade schaafsel.

Luxe stollendeeg met krenten, rozijnen, stukjes hazel- en cashewnoten en gedroogde vruchtenstukjes (abrikoos en appel), gedecoreerd met poedersuiker. Gewicht ca. 550 gram.

Luxe stollendeeg met krenten, rozijnen, stukjes hazel- en cashewnoten, gedroogde vruchtenstukjes (abrikoos en appel) en gevuld met echte amandelspijs, gedecoreerd met poedersuiker. Gewicht ca. 600 gram.

Luxe stollendeeg met krenten, rozijnen, stukjes hazel- en cashewnoten en gedroogde vruchtenstukjes (abrikoos en appel), gedecoreerd met gele chocolade dip en wit chocolade schaafsel. Gewicht ca. 650 gram.

Luxe stollendeeg met krenten, rozijnen, stukjes hazel- en cashewnoten, gedroogde vruchtenstukjes (abrikoos en appel) en gevuld met echte amandelspijs, gedecoreerd met gele chocolade dip en wit chocolade schaafsel. Gewicht ca. 700 gram.

Van onze brioche broodjesdeeg gemaakt zacht vlechtbrood.

Broodkrans gemaakt van 14 witte mini bolletjes, waarvan een deel is gedecoreerd met verschillende zaden, o.a. maanzaad en sesamzaad.


Het enige echte boterbroodje verpakt per 10 stuks.

Het enige echte boterbroodje verpakt per 6 stuks.

Zachte pistolet bereidt op basis van briochedeeg verpakt per 10 stuks.

Zachte pistolet bereidt op basis van briochedeeg verpakt per 6 stuks.

De bruine variant van het enige echte boterbroodje verpakt per 10 stuks.

De bruine variant van het enige echte boterbroodje verpakt per 6 stuks.

Mini ronde zachte gemengde bolletjes wit en bruin.

Geniet van de pure luxe van onze verse croissant, een klassieker uit de Franse baktraditie die perfect is voor een smakelijk ontbijt of een verwenmoment. Met zijn gouden, krokante korst en zachte, luchtige binnenkant is deze croissant een feest voor de zintuigen.

Bevroren op bakplaat leggen en afbakken in voorverwarmde oven ca. 18 tot 20 min. op 175°C.

Verwen jezelf met ons onweerstaanbare chocolade broodje, een decadente traktatie die de perfecte balans vindt tussen zachte, luchtige textuur en rijke, smeltende chocolade. Dit broodje is ideaal voor een luxe ontbijt, een verwenmoment bij de koffie of een zoete toevoeging aan elke maaltijd.

Bevroren op bakplaat leggen en afbakken in voorverwarmde oven ca. 18 tot 20 min. op 175°C.

In voorverwarmde oven in ca. 5 min afbakken op 200°C

In voorverwarmde oven in ca. 5 min afbakken op 200°C

Smakelijke vanillecake voorzien van dun laagje crème au beurre en vervolgens afgestreken met chocolade dip, afgewerkt met Paas decoratie.

Gistdeeg vlaaibodem extra gevuld met gebonden frambozen en afgewerkt met een roomboter bladerdeeg (feuilleté in het Frans) met grove suiker die wordt meegebakken in de oven.

Harde Wener (zanddeeg) bodem voorzien van een laagje gele roompudding met bovenop diverse soorten vers fruit: oa. druiven, appel, perzik, meloen, kiwi, rode besjes, blauwe bessen, frambozen. De vlaai wordt afgewerkt met een dun laagje plantaardige gelei. Door wisselende voorraad van het vers fruit varieert de vulling regelmatig.

Harde Wener (zanddeeg) bodem voorzien van een laagje bosvruchten bavaroise met bovenop diverse soorten bosvruchten: oa. rode besjes, blauwe bessen en frambozen. De vlaai wordt afgewerkt met een dun laagje plantaardige gelei en de randen worden voorzien van wit chocolade schaafsel.

Harde Wener (zanddeeg) bodem voorzien van een laagje gele roompudding met bovenop frambozen. De vlaai wordt afgewerkt met een dun laagje plantaardige gelei en de randen worden voorzien van wit chocolade schaafsel.

Puddingbodem voorzien van cocktailfruit (perzik, peer, ananas, druiven, kersen) en slagroom. Afgewerkt met gekleurd chocolade schaafsel in kleuren geel en groen en paasversiering.

Zachte vlaaibodem met onze overheerlijke vulling van rabarber en abrikozenpulp, voorzien van een roomboter korstdeegdeksel.

Zachte vlaaibodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien.

Zachte vlaaibodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), verse aardbeien en slagroom.

Zachte vlaaibodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien.

Zachte vlaaibodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), verse aardbeien en slagroom.

Harde wenerbodem (zanddeeg) voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien. De zijkant is afgewerkt met schaafsel van witte chocolade.

Harde wenerbodem (zanddeeg) voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), verse aardbeien en slagroom. De zijkant is afgewerkt met schaafsel van witte chocolade.

Harde wenerbodem (zanddeeg) voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien. De zijkant is afgewerkt met schaafsel van witte chocolade.

Harde wenerbodem (zanddeeg) voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), verse aardbeien en slagroom. De zijkant is afgewerkt met schaafsel van witte chocolade.

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien.

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), verse aardbeien en slagroom.

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien.

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), verse aardbeien en slagroom.

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met daarop een laag advokaatslagroom met stukjes perzik. De bovenkant is voorzien van slagroom en afgewerkt met advokaat en melk chocolade schaafsel.

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met daarop een laag advokaatslagroom met stukjes perzik. De bovenkant is voorzien van slagroom en afgewerkt met advokaat en melk chocolade schaafsel.

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), vervolgens een laag slagroom met daar bovenop een laag gebonden kersen. De bovenkant is aan de zijkant afgewerkt met krokant gepofte rijst.

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), vervolgens een laag slagroom met daar bovenop een laag gebonden kersen. De bovenkant is aan de zijkant afgewerkt met krokant gepofte rijst.

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met daarop een laag gebonden abrikozen. De bovenkant is voorzien van slagroom en afgewerkt met zelfgemaakte merengue (eiwitschuim).

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met daarop een laag gebonden abrikozen. De bovenkant is voorzien van slagroom en afgewerkt met zelfgemaakte merengue (eiwitschuim).

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met daarop een laag gebonden kersen. De bovenkant is voorzien van slagroom en afgewerkt met zelfgemaakte merengue (eiwitschuim).

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met daarop een laag gebonden kersen. De bovenkant is voorzien van slagroom en afgewerkt met zelfgemaakte merengue (eiwitschuim).

Een bodem en deksel van luchtig biscuit met amandelschaafsel aan de zijkant, waartussen een laag slagroom met gebonden kersen zijn verwerkt. Het geheel is afgewerkt met poedersuiker en een toef slagroom met een chocolade schildje.

Drie lagen luchtig biscuit met ertussen mokka crème au beurre. De zijkant wordt afgestreken met mokka crème au beurre en aangezet met hazelnootkrokant. Bovenop voorzien van rozetten mokka crème au beurre met mokkabonen, chocolade galetjes en crispy parels.

Taart is opgebouwd uit 3 lagen macarondeeg gevuld met een laag chocolade- en vanille crème au beurre voorzien van een dun laagje advokaat. Het geheel is afgestreken met crème au beurre, en de zijkant afgewerkt met chocolade schaafsel. Bovenop afwerkt met ganache (chocoladecrème op basis van chocolade en room).

Luchtig macarondeeg gemaakt van amandelprogresschuim. De taart is in twee lagen verdeeld met crème au beurre in het midden en bovenop afgewerkt met poedersuiker.

Drie lagen luchtig biscuit met ertussen 2 lagen slagroom met kersen en een klein beetje frambozenconfituur. De zijkant is aangestreken met slagroom en aangezet met hazelnootkrokant. Bovenop rijkelijk gevuld met diverse soorten fruit en een aantal rozetten van slagroom.

Drie lagen luchtig biscuit met ertussen 2 lagen slagroom met standaard kersen. U mag ook kiezen uit een van onze andere vullingen: Slagroom kersen slagroom abrikoos - slagroom vers fruit – pudding kersen - pudding abrikoos – pudding vers fruit –aardbeienbavarois – chocoladebavarois bosvruchtenbavarois – alleen tijdens seizoen verse aardbeien, geef dit svp aan in de opmerkingen. De zijkant is aangestreken met slagroom en aangezet met melkchocolade schaafsel. Bovenop rijkelijk gevuld met diverse soorten fruit en een aantal rozetten van slagroom.

Drie lagen luchtige chocoladebiscuit met ertussen 2 lagen chocoladebavaroise en een beetje frambozenconfituur. De zijkant is afgestreken met chocolade slagroom en aangezet met melk chocolade schaafsel. Bovenop toefjes van chocolade slagroom met galetjes.

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met verse aardbeien. De bovenkant is afgewerkt met slagroom en kleine soesjes gevuld met crème swiss en afgestreken met chocolade.

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met verse aardbeien. De bovenkant is afgewerkt met slagroom en kleine soesjes gevuld met crème swiss en afgestreken met chocolade.

Luchtige bodem en deksel van biscuitdeeg, met ertussen een laag slagroom en verse aardbeien. Het geheel is met poedersuiker bestrooid en bovenop is ter decoratie een toef slagroom met halve aardbei aangebracht.

Luchtige biscuitdeeg gevuld met mango vulling. Het geheel is afgestreken met slagroom en de zijkant is afgewerkt met geel en groen chocolade schaafsel. Het taartje is tenslotte voorzien van Paas decoratie.

Onze overheerlijke tompouce met gele glazuur en chocolade garnering.

Ganachegebakje voorzien van gele chocolade dip en bovenop afgewerkt met gebrand schuim en een chocolade Paaseitje.

Vier de lente met onze feestelijke paasdonut, een vrolijk gebakje dat perfect is voor de paasbrunch of als een leuke traktatie tijdens de feestdagen. Deze donut is luchtig en zacht, voorzien van een smaakvolle glazuur en versierd met kleurrijke paasdecoraties die elke hap extra speciaal maken.

Roomboter bladerdeeg gevuld met gekruid gehakt van Slagerij Kusters uit Margraten.

Zachte brooddeeg gevuld met gekruid gehakt van Slagerij Kusters uit Margraten.

Bodem van briséedeeg (zanddeeg zonder suiker) gevuld met spek en een vers meegebakken eitje.

Pasteitjes op bakschaal leggen en in voorverwarmde oven van 160°C gedurende 8-10 minuten opwarmen.