Luchtige bodem en deksel van biscuitdeeg, met ertussen een laag slagroom en verse aardbeien. Het geheel is met poedersuiker bestrooid en bovenop is ter decoratie een toef slagroom met halve aardbei aangebracht.

Luchtige bodem en deksel van biscuitdeeg, met ertussen een laag slagroom en verse aardbeien. Het geheel is met poedersuiker bestrooid en bovenop is ter decoratie een toef slagroom met halve aardbei aangebracht.
Krokante bladerdeegbodem van 23 cm doorsnede voorzien van een laagje luchtige pudding (crème swiss) met koffiesmaak en een plak biscuit afgewerkt met een laag slagroom. Gedecoreerd met een cappuccino van cacaopoeder.
Taart is opgebouwd uit 3 lagen macarondeeg gevuld met een laag chocolade- en vanille crème au beurre voorzien van een dun laagje advokaat. Het geheel is afgestreken met crème au beurre, en de zijkant afgewerkt met chocolade schaafsel. Bovenop afwerkt met ganache (chocoladecrème op basis van chocolade en room).
Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met verse aardbeien. De bovenkant is afgewerkt met slagroom en kleine soesjes gevuld met crème swiss en afgestreken met chocolade.
Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met verse aardbeien. De bovenkant is afgewerkt met slagroom en kleine soesjes gevuld met crème swiss en afgestreken met chocolade.
Kun je niet kiezen uit mokka crème au beurre of slagroom met fruit? Dan is een taart met de ene helft met 2 lagen mokka crème au beurre tussen 3 lagen luchtige biscuit en de andere helft met 2 lagen slagroom en kersen tussen de biscuits de oplossing!
Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met daarop een laag advokaatslagroom met stukjes perzik. De bovenkant is voorzien van slagroom en afgewerkt met advokaat en melk chocolade schaafsel.
Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met daarop een laag advokaatslagroom met stukjes perzik. De bovenkant is voorzien van slagroom en afgewerkt met advokaat en melk chocolade schaafsel.
De bodem en riempjes die bovenop liggen zijn gemaakt van linzendeeg, een soort koekjesdeeg die langer houdbaar is dan "normale" gistdeeg, met ertussen een dikke laag appelvulling. Afgewerkt met een laagje gelei en poedersuiker.
Een bodem en deksel van luchtig biscuit met amandelschaafsel aan de zijkant, waartussen een laag slagroom met gebonden kersen zijn verwerkt. Het geheel is afgewerkt met poedersuiker en een toef slagroom met een chocolade schildje.
Drie lagen luchtige chocoladebiscuit met ertussen 2 lagen chocoladebavaroise en een beetje frambozenconfituur. De zijkant is afgestreken met chocolade slagroom en aangezet met melk chocolade schaafsel. Bovenop toefjes van chocolade slagroom met galetjes.
Drie lagen luchtige chocoladebiscuit met ertussen 2 lagen chocoladebavaroise en een beetje frambozenconfituur. De zijkant is afgestreken met chocolade slagroom en aangezet met melk chocolade schaafsel. Bovenop toefjes van chocolade slagroom met galetjes.
Drie lagen meringue (eiwitschuim) met 2 lagen chocolade slagroom ertussen. De zijkant is afgestreken met chocoladeslagroom en aangezet met pure chocoladesnippers. Wordt standaard uit de diepvries geleverd en is ideaal om als dessert te serveren. Smaakt het beste als hij nog een heel klein beetje bevroren is.
Drie lagen meringue (eiwitschuim) met 2 lagen chocolade slagroom ertussen. De zijkant is afgestreken met chocoladeslagroom en aangezet met pure chocoladesnippers. Wordt standaard uit de diepvries geleverd en is ideaal om als dessert te serveren. Smaakt het beste als hij nog een heel klein beetje bevroren is.
Drie lagen luchtig biscuit met ertussen crème au beurre. De zijkant wordt afgestreken met crème au beurre en aangezet met hazelnootkrokant. Bovenop voorzien van rozetten crème au beurre met mokkabonen, chocolade galetjes en crispy parels.
Drie lagen luchtig biscuit met ertussen crème au beurre. De zijkant wordt afgestreken met crème au beurre en aangezet met hazelnootkrokant. Bovenop voorzien van rozetten crème au beurre met mokkabonen, chocolade galetjes en crispy parels.
Drie lagen luchtig biscuit met ertussen crème au beurre. De zijkant wordt afgestreken met crème au beurre en onderaan aangezet met hazelnootkrokant. Bovenop voorzien van rozetten crème au beurre met mokkabonen, chocolade galetjes en crispy parels.
Bestel je fototaart minimaal 2 dagen van te voren, zodat onze bakkers zich goed kunnen voorbereiden. Lukt dit niet, neem dan contact met ons op. Upload na het bestellen je foto via https://bestelformulier.bakkerijpaulissen.nl/fototaart. Hier kun je ook een tekst opgeven om te verwerken in de foto.
Drie lagen luchtig biscuit met ertussen crème au beurre. De zijkant wordt afgestreken met crème au beurre en onderaan aangezet met hazelnootkrokant. Bovenop voorzien van rozetten crème au beurre met mokkabonen, chocolade galetjes en crispy parels.
Bestel je fototaart minimaal 2 dagen van te voren, zodat onze bakkers zich goed kunnen voorbereiden. Lukt dit niet, neem dan contact met ons op. Upload na het bestellen je foto via https://bestelformulier.bakkerijpaulissen.nl/fototaart. Hier kun je ook een tekst opgeven om te verwerken in de foto.
Drie lagen luchtig biscuit met ertussen crème au beurre. De zijkant wordt afgestreken met crème au beurre en onderaan aangezet met hazelnootkrokant. Bovenop voorzien van rozetten crème au beurre met mokkabonen, chocolade galetjes en crispy parels.
Drie lagen luchtig biscuit met ertussen crème au beurre. De zijkant wordt afgestreken met crème au beurre en onderaan aangezet met hazelnootkrokant. Bovenop voorzien van rozetten crème au beurre met mokkabonen, chocolade galetjes en crispy parels.
Drie lagen meringue (eiwitschuim) met 2 lagen slagroom ertussen. De zijkant is afgestreken met slagroom en aangezet met hazelnootkrokant. Wordt standaard uit de diepvries geleverd en is ideaal om als dessert te serveren. Smaakt het beste als hij nog een heel klein beetje bevroren is.
Drie lagen meringue (eiwitschuim) met 2 lagen slagroom ertussen. De zijkant is afgestreken met slagroom en aangezet met hazelnootkrokant. Wordt standaard uit de diepvries geleverd en is ideaal om als dessert te serveren. Smaakt het beste als hij nog een heel klein beetje bevroren is.
Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), vervolgens een laag slagroom met daar bovenop een laag gebonden kersen. De bovenkant is aan de zijkant afgewerkt met krokant gepofte rijst.
Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), vervolgens een laag slagroom met daar bovenop een laag gebonden kersen. De bovenkant is aan de zijkant afgewerkt met krokant gepofte rijst.
De bodem en riempjes die bovenop liggen zijn gemaakt van linzendeeg, een soort koekjesdeeg die langer houdbaar is dan "normale" gistdeeg, met ertussen een dikke laag appelvulling.
Luchtig macarondeeg gemaakt van amandelprogresschuim. De taart is in twee lagen verdeeld met crème au beurre in het midden en bovenop afgewerkt met poedersuiker.
Drie lagen luchtig biscuit met ertussen mokka crème au beurre. De zijkant wordt afgestreken met mokka crème au beurre en aangezet met hazelnootkrokant. Bovenop voorzien van rozetten mokka crème au beurre met mokkabonen, chocolade galetjes en crispy parels.
Drie lagen luchtig biscuit met ertussen mokka crème au beurre. De zijkant wordt afgestreken met mokka crème au beurre en aangezet met hazelnootkrokant. Bovenop voorzien van rozetten mokka crème au beurre met mokkabonen, chocolade galetjes en crispy parels.
Drie lagen luchtig biscuit met ertussen mokka crème au beurre. De zijkant wordt afgestreken met mokka crème au beurre en onderaan aangezet met hazelnootkrokant. Bovenop voorzien van rozetten mokka crème au beurre met mokkabonen, chocolade galetjes en crispy parels.
Drie lagen luchtig biscuit met ertussen mokka crème au beurre. De zijkant wordt afgestreken met mokka crème au beurre en onderaan aangezet met hazelnootkrokant. Bovenop voorzien van rozetten mokka crème au beurre met mokkabonen, chocolade galetjes en crispy parels.
Drie lagen luchtige chocoladebiscuit met hierop slagroom en een beetje frambozenconfituur en kersen. De chocoladebiscuit is besprenkeld met kirsch likeur. De zijkant is afgestreken met slagroom en aangezet met melk chocolade schaafsel. Bovenop een randje slagroom toeven met kersen.
Drie lagen luchtige chocoladebiscuit met hierop slagroom en een beetje frambozenconfituur en kersen. De chocoladebiscuit is besprenkeld met kirsch likeur. De zijkant is afgestreken met slagroom en aangezet met melk chocolade schaafsel. Bovenop een randje slagroom toeven met kersen.
Drie lagen luchtige chocoladebiscuit met hierop slagroom en een beetje frambozenconfituur en kersen. De chocoladebiscuit is besprenkeld met kirsch likeur. De zijkant is afgestreken met slagroom en aangezet met melk chocolade schaafsel. Bovenop een randje slagroom toeven met kersen.
Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met daarop een laag gebonden abrikozen. De bovenkant is voorzien van slagroom en afgewerkt met zelfgemaakte merengue (eiwitschuim).
Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met daarop een laag gebonden abrikozen. De bovenkant is voorzien van slagroom en afgewerkt met zelfgemaakte merengue (eiwitschuim).
Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met daarop een laag gebonden kersen. De bovenkant is voorzien van slagroom en afgewerkt met zelfgemaakte merengue (eiwitschuim).
Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met daarop een laag gebonden kersen. De bovenkant is voorzien van slagroom en afgewerkt met zelfgemaakte merengue (eiwitschuim).
Drie lagen luchtig biscuit met ertussen 2 lagen slagroom met kersen en een klein beetje frambozenconfituur. De zijkant is aangestreken met slagroom en aangezet met hazelnootkrokant. Bovenop rijkelijk gevuld met diverse soorten fruit en een aantal rozetten van slagroom.
Drie lagen luchtig biscuit met ertussen 2 lagen slagroom met kersen en een klein beetje frambozenconfituur. De zijkant is aangestreken met slagroom en aangezet met hazelnootkrokant. Bovenop rijkelijk gevuld met diverse soorten fruit en een aantal rozetten van slagroom.
Drie lagen luchtig biscuit met ertussen 2 lagen slagroom met fruit (kersen of verse aardbeien in het seizoen) en een klein beetje frambozenconfituur óf een bavaroise naar keuze (aardbei, chocolade of bosvruchten). De zijkant is aangestreken met slagroom en aangezet met melkchocolade schaafsel. Bovenop rijkelijk gevuld met diverse soorten fruit en een aantal rozetten van slagroom.
Bestel je fototaart minimaal 2 dagen van te voren, zodat onze bakkers zich goed kunnen voorbereiden. Lukt dit niet, neem dan contact met ons op. Geef bij de opmerkingen aan welke vulling je voorkeur heeft. Je kunt kiezen uit: aardbeien bavaroise / chocolade bavaroise / slagroom met kersen / slagroom met fruit cocktail). Upload na het bestellen je foto via https://bestelformulier.bakkerijpaulissen.nl/fototaart. Hier kun je ook een tekst opgeven om te verwerken in de foto.
Drie lagen luchtig biscuit met ertussen 2 lagen slagroom met fruit (kersen of verse aardbeien in het seizoen) en een klein beetje frambozenconfituur óf een bavaroise naar keuze (aardbei, chocolade of bosvruchten). De zijkant is aangestreken met slagroom en aangezet met melkchocolade schaafsel. Bovenop rijkelijk gevuld met diverse soorten fruit en een aantal rozetten van slagroom.
Bestel je fototaart minimaal 2 dagen van te voren, zodat onze bakkers zich goed kunnen voorbereiden. Lukt dit niet, neem dan contact met ons op. Geef bij de opmerkingen aan welke vulling je voorkeur heeft. Je kunt kiezen uit: aardbeien bavaroise / chocolade bavaroise / slagroom met kersen / slagroom met fruit cocktail). Upload na het bestellen je foto via https://bestelformulier.bakkerijpaulissen.nl/fototaart. Hier kun je ook een tekst opgeven om te verwerken in de foto.
Bestel je fototaart minimaal 2 dagen van te voren, zodat onze bakkers zich goed kunnen voorbereiden. Lukt dit niet, neem dan contact met ons op. Geef bij de opmerkingen aan welke vulling je voorkeur heeft. Je kunt kiezen uit: aardbeien bavaroise / chocolade bavaroise / slagroom met kersen / slagroom met fruit cocktail). Upload na het bestellen je foto via https://bestelformulier.bakkerijpaulissen.nl/fototaart. Hier kun je ook een tekst opgeven om te verwerken in de foto.
Drie lagen luchtig biscuit met ertussen 2 lagen slagroom met fruit (kersen of verse aardbeien in het seizoen) en een klein beetje frambozenconfituur óf een bavaroise naar keuze (aardbei, chocolade of bosvruchten). De zijkant is aangestreken met slagroom en aangezet met melkchocolade schaafsel. Bovenop rijkelijk gevuld met diverse soorten fruit en een aantal rozetten van slagroom.
Drie lagen luchtig biscuit met ertussen 2 lagen slagroom met fruit (kersen of verse aardbeien in het seizoen) en een klein beetje frambozenconfituur óf een bavaroise naar keuze (aardbei, chocolade of bosvruchten). De zijkant is aangestreken met slagroom en aangezet met melkchocolade schaafsel. Bovenop rijkelijk gevuld met diverse soorten fruit en een aantal rozetten van slagroom.
Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met kersen. De bovenkant is afgewerkt met slagroom en kleine soesjes gevuld met crème swiss en afgestreken met chocolade.
Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met kersen. De bovenkant is afgewerkt met slagroom en kleine soesjes gevuld met crème swiss en afgestreken met chocolade.