Let op het ophaalpunt

De link die je hebt gebruikt is voor Bakkerswinkel Wyck. Wil je je bestelling liever ergens anders ophalen? Kies dan een ander ophaalpunt en stel je bestelling samen.

Halloween donut
Halloween donut

Vanille donut afgewerkt met oranje fondant en versiert met halloween decoratie.

Halloween gebakje
Halloween gebakje Griezelig lekker!

Kleine 1-persoons variant van ons Halloween taartje; biscuit bodempje met chocodruppels voorzien van chocolade mousse met sinaasappel vulling. Het geheel is afgestreken met ganache (chocoladecrème op basis van chocolade en room), en de zijkant afgewerkt met gekleurde hagelslag. Bovenop gedecoreerd met halloween versiering.

Halloween taartje
Halloween taartje Griezelig lekker!

Taart is van onderuit opgebouwd uit een laag macarondeeg voorzien van een laag chocolademousse met sinaasappelsmaak. Daarboven biscuit met chocolade druppels met een laag gebonden sinaasappel. Vervolgens weer biscuit met chocolade druppels met een laag en chocolademousse met sinaasappelsmaak en bovenop biscuit met chocodruppels. Het geheel is afgestreken met ganache (chocoladecrème op basis van chocolade en room), en de zijkant afgewerkt met gekleurde hagelslag. Bovenop gedecoreerd met halloween versiering.