Een eerlijk biologisch glutenvrij brood met alleen maar voedzame ingrediënten. Het advies is dan ook dit brood gekoeld te bewaren (max. 7°C). Alleen dan blijft het 3 dagen vers. Zou je het langer willen bewaren, plaats het dan op de dag van aankoop in de vriezer. Zo geniet je op een later moment van dit eerlijke brood.
De link die je hebt gebruikt is voor Bakkerswinkel Wyck. Wil je je bestelling liever ergens anders ophalen? Kies dan een ander ophaalpunt en stel je bestelling samen.
Een heerlijke traktatie voor elk moment van de dag. Dit brood hoeft niet perse in de koeling bewaard te worden en blijft een paar dagen vers. Weet u dat het brood niet binnen 2 dagen wordt opgegeten, plaats het dan in de vriezer en eet het vers op een later moment. In de vriezer kunt u het brood maximaal 3 maanden bewaren.
Ambachtelijk gemaakte gistdeeg rijkelijk gevuld met abrikozencompote (grootte 10 cm). Verpakt per 2 stuks, houdbaar tot maximaal 3 dagen. Ze zijn heel goed in te vriezen, mits dit op de dag van aankoop gebeurd en daarna nog maximaal 3 maanden houdbaar in de diepvries.
Ambachtelijk gemaakte gistdeeg rijkelijk gevuld met kersencompote (grootte 10 cm). Verpakt per 2 stuks, houdbaar tot maximaal 3 dagen. Ze zijn heel goed in te vriezen, mits dit op de dag van aankoop gebeurd en daarna nog maximaal 3 maanden houdbaar in de diepvries.
Een donkerbruin meergranenbroodje met een verlaagd gehalte aan koolhydraten. De vulling van granen en zaden maken het tot een lekker en smaakvol brood. Een mooie aanvulling bij een koolhydraatarm dieet.
Een licht bruinbrood met minder toevoeging van zout, wat prima past in de hedendaagse tendens van gezonder leven en eten. Vaak ook aanbevolen bij mensen met hoge bloeddruk en aanleg voor hart- en vaatziekten. Het zoutarm brood wordt 1 x per week op dinsdag vers gebakken. In sommige winkels is een kleine voorraad diepgevroren verkrijgbaar. Neem hiervoor contact op met onze winkels.