Pasen 2025

Bestel online, betaal direct via iDeal en haal je producten op in één van onze bakkerswinkels of bij onze drive-thru. Kies je er voor om naar onze drive-thru in Randwyck te komen, dan ontvang je tot 15% korting op je bestelling!

Pasen valt dit jaar op zondag 20 april. De eerste paasproducten zijn vanaf 1 april leverbaar en kunnen vanaf 14 dagen voor de gewenste leverdatum besteld worden.

Onze online paasbestellijst is eenvoudig te vinden zodra je een afhaal locatie kiest. Zodra de locatie is geselecteerd, verschijnt de bestellijst automatisch bovenaan de pagina.

Voor bestellingen met afhaaldatum vrijdag 18 april en zaterdag 19 april geldt dat deze uiterlijk donderdag 17 april vóór 14:00 uur geplaatst moeten zijn. Op vrijdag 18 april kan er tot 14:00 uur besteld worden voor afhaaldatum op zondag 20 april.

De korting bij de drive-thru wordt automatisch verrekend aan het einde van het bestelproces. De kortingsstaffel is als volgt: ✔ Bij besteding tussen € 25 en € 50 ontvang je 5% korting ✔ Bij besteding tussen € 50 en € 100 ontvang je 10% korting ✔ Bij besteding boven € 100 ontvang je 15% korting

Bakkerswinkel Wittevrouwenveld Voltastraat 17, Maastricht
Of ga terug en kies een ander ophaalpunt
Paashaas
Paashaas

Van onze brioche broodjesdeeg gemaakte paashaas (2 personen).

€ 1,75
Palmhaantje
Palmhaantje

Van onze brioche broodjesdeeg gemaakt paashaantje.

€ 1,75
Paashaas met ei
Paashaas met ei

Van onze brioche broodjesdeeg gemaakte paashaas (2 personen) en gevuld met een gekookt ei.

€ 3,05
Paasslofje
Paasslofje

Eenpersoons mini paasbroodje gevuld met rozijnen van ca. 125 gr. Afgewerkt met gele chocolade dip en wit chocolade schaafsel.

€ 3,05
Paasstol
Paasstol

Luxe stollendeeg met krenten, rozijnen, stukjes hazel- en cashewnoten en gedroogde vruchtenstukjes (abrikoos en appel), gedecoreerd met poedersuiker. Gewicht ca. 550 gram.

€ 11,50
Paasstol spijs
Paasstol spijs

Luxe stollendeeg met krenten, rozijnen, stukjes hazel- en cashewnoten, gedroogde vruchtenstukjes (abrikoos en appel) en gevuld met echte amandelspijs, gedecoreerd met poedersuiker. Gewicht ca. 600 gram.

€ 13,95
Luxe Paasstol
Luxe Paasstol

Luxe stollendeeg met krenten, rozijnen, stukjes hazel- en cashewnoten en gedroogde vruchtenstukjes (abrikoos en appel), gedecoreerd met gele chocolade dip en wit chocolade schaafsel. Gewicht ca. 650 gram.

€ 13,95
Luxe Paasstol spijs
Luxe Paasstol spijs

Luxe stollendeeg met krenten, rozijnen, stukjes hazel- en cashewnoten, gedroogde vruchtenstukjes (abrikoos en appel) en gevuld met echte amandelspijs, gedecoreerd met gele chocolade dip en wit chocolade schaafsel. Gewicht ca. 700 gram.

€ 15,95
Brioche vlechtbrood
Brioche vlechtbrood

Van onze brioche broodjesdeeg gemaakt zacht vlechtbrood.

€ 4,85
Broodkrans mini gemengd
Broodkrans mini gemengd

Broodkrans gemaakt van 14 witte mini bolletjes, waarvan een deel is gedecoreerd met verschillende zaden, o.a. maanzaad en sesamzaad.

€ 7,25
Limburgs boterbroodje mini wit (5 stuks)
Limburgs boterbroodje mini wit (5 stuks)

€ 2,25
Limburgs boterbroodje (10 stuks)
Limburgs boterbroodje (10 stuks)

Het enige echte boterbroodje verpakt per 10 stuks.

€ 4,80
Limburgs boterbroodje (6 stuks)
Limburgs boterbroodje (6 stuks)

Het enige echte boterbroodje verpakt per 6 stuks.

€ 3,05
Brioche broodje (10 stuks)
Brioche broodje (10 stuks)

Zachte pistolet bereidt op basis van briochedeeg verpakt per 10 stuks.

€ 6,25
Brioche broodje (6 stuks)
Brioche broodje (6 stuks)

Zachte pistolet bereidt op basis van briochedeeg verpakt per 6 stuks.

€ 3,90
Limburgs boterbroodje tarwe (10 stuks)
Limburgs boterbroodje tarwe (10 stuks)

De bruine variant van het enige echte boterbroodje verpakt per 10 stuks.

€ 5,10
Limburgs boterbroodje tarwe (6 stuks)
Limburgs boterbroodje tarwe (6 stuks)

De bruine variant van het enige echte boterbroodje verpakt per 6 stuks.

€ 3,20
Gemengd mini zacht (8 stuks)
Gemengd mini zacht (8 stuks)

Mini ronde zachte gemengde bolletjes wit en bruin.

€ 4,20
Croissant
Croissant

Geniet van de pure luxe van onze verse croissant, een klassieker uit de Franse baktraditie die perfect is voor een smakelijk ontbijt of een verwenmoment. Met zijn gouden, krokante korst en zachte, luchtige binnenkant is deze croissant een feest voor de zintuigen.

€ 1,25
Croissant, om zelf af te bakken (5 stuks)
Croissant, om zelf af te bakken (5 stuks)

Bevroren op bakplaat leggen en afbakken in voorverwarmde oven ca. 18 tot 20 min. op 175°C.

€ 5,50
Chocolade broodje
Chocolade broodje

Verwen jezelf met ons onweerstaanbare chocolade broodje, een decadente traktatie die de perfecte balans vindt tussen zachte, luchtige textuur en rijke, smeltende chocolade. Dit broodje is ideaal voor een luxe ontbijt, een verwenmoment bij de koffie of een zoete toevoeging aan elke maaltijd.

€ 1,50
Chocolade broodje, om zelf af te bakken (5 stuks)
Chocolade broodje, om zelf af te bakken (5 stuks)

Bevroren op bakplaat leggen en afbakken in voorverwarmde oven ca. 18 tot 20 min. op 175°C.

€ 6,75
Stokje tijger, om zelf af te bakken (2 stuks)
Stokje tijger, om zelf af te bakken (2 stuks)

In voorverwarmde oven in ca. 5 min afbakken op 200°C

€ 3,10
Stokje donker meergranen, om zelf af te bakken (2 stuks)
Stokje donker meergranen, om zelf af te bakken (2 stuks)

In voorverwarmde oven in ca. 5 min afbakken op 200°C

€ 3,10
Paascake
Paascake

Smakelijke vanillecake voorzien van dun laagje crème au beurre en vervolgens afgestreken met chocolade dip, afgewerkt met Paas decoratie.

€ 11,75
Frambozenvlaai feuilleté
Frambozenvlaai feuilleté

Gistdeeg vlaaibodem extra gevuld met gebonden frambozen en afgewerkt met een roomboter bladerdeeg (feuilleté in het Frans) met grove suiker die wordt meegebakken in de oven.

€ 18,40
Vers fruitvlaai harde wener klein
Vers fruitvlaai harde wener klein

Harde Wener (zanddeeg) bodem voorzien van een laagje gele roompudding met bovenop diverse soorten vers fruit: oa. druiven, appel, perzik, meloen, kiwi, rode besjes, blauwe bessen, frambozen. De vlaai wordt afgewerkt met een dun laagje plantaardige gelei. Door wisselende voorraad van het vers fruit varieert de vulling regelmatig.

€ 14,50
Bosvruchtenvlaai harde wener klein
Bosvruchtenvlaai harde wener klein

Harde Wener (zanddeeg) bodem voorzien van een laagje bosvruchten bavaroise met bovenop diverse soorten bosvruchten: oa. rode besjes, blauwe bessen en frambozen. De vlaai wordt afgewerkt met een dun laagje plantaardige gelei en de randen worden voorzien van wit chocolade schaafsel.

€ 14,45
Frambozenvlaai harde wener klein
Frambozenvlaai harde wener klein

Harde Wener (zanddeeg) bodem voorzien van een laagje gele roompudding met bovenop frambozen. De vlaai wordt afgewerkt met een dun laagje plantaardige gelei en de randen worden voorzien van wit chocolade schaafsel.

€ 14,95
Paas vlaaitje
Paas vlaaitje

Puddingbodem voorzien van cocktailfruit (perzik, peer, ananas, druiven, kersen) en slagroom. Afgewerkt met gekleurd chocolade schaafsel in kleuren geel en groen en paasversiering.

€ 14,95
Rabarbervlaai groot
Rabarbervlaai groot

Zachte vlaaibodem met onze overheerlijke vulling van rabarber en abrikozenpulp, voorzien van een roomboter korstdeegdeksel.

€ 19,95
Aardbeienvlaai klein
Aardbeienvlaai klein

Zachte vlaaibodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien.

€ 15,50
Aardbeienvlaai klein slagroom
Aardbeienvlaai klein slagroom

Zachte vlaaibodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), verse aardbeien en slagroom.

€ 19,50
Aardbeienvlaai groot
Aardbeienvlaai groot

Zachte vlaaibodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien.

€ 23,50
Aardbeienvlaai groot slagroom
Aardbeienvlaai groot slagroom

Zachte vlaaibodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), verse aardbeien en slagroom.

€ 29,25
Aardbeienvlaai harde wener klein
Aardbeienvlaai harde wener klein

Harde wenerbodem (zanddeeg) voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien. De zijkant is afgewerkt met schaafsel van witte chocolade.

€ 15,95
Aardbeienvlaai harde wener klein slagroom
Aardbeienvlaai harde wener klein slagroom

Harde wenerbodem (zanddeeg) voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), verse aardbeien en slagroom. De zijkant is afgewerkt met schaafsel van witte chocolade.

€ 19,95
Aardbeienvlaai harde wener groot
Aardbeienvlaai harde wener groot

Harde wenerbodem (zanddeeg) voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien. De zijkant is afgewerkt met schaafsel van witte chocolade.

€ 23,95
Aardbeienvlaai harde wener groot slagroom
Aardbeienvlaai harde wener groot slagroom

Harde wenerbodem (zanddeeg) voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), verse aardbeien en slagroom. De zijkant is afgewerkt met schaafsel van witte chocolade.

€ 29,75
Aardbeienvlaai korstschelp klein
Aardbeienvlaai korstschelp klein

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien.

€ 16,50
Aardbeienvlaai korstschelp klein slagroom
Aardbeienvlaai korstschelp klein slagroom

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), verse aardbeien en slagroom.

€ 20,50
Aardbeienvlaai korstschelp groot
Aardbeienvlaai korstschelp groot

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien.

€ 24,50
Aardbeienvlaai korstschelp groot slagroom
Aardbeienvlaai korstschelp groot slagroom

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), verse aardbeien en slagroom.

€ 30,25
Advokaat Royal klein
Advokaat Royal klein 6 personen

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met daarop een laag advokaatslagroom met stukjes perzik. De bovenkant is voorzien van slagroom en afgewerkt met advokaat en melk chocolade schaafsel.

€ 16,95
Advokaat Royal groot
Advokaat Royal groot 10 personen

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met daarop een laag advokaatslagroom met stukjes perzik. De bovenkant is voorzien van slagroom en afgewerkt met advokaat en melk chocolade schaafsel.

€ 23,50
Kersen verkeerT klein
Kersen verkeerT klein 6 personen

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), vervolgens een laag slagroom met daar bovenop een laag gebonden kersen. De bovenkant is aan de zijkant afgewerkt met krokant gepofte rijst.

€ 17,50
Kersen verkeerT groot
Kersen verkeerT groot 10 personen

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), vervolgens een laag slagroom met daar bovenop een laag gebonden kersen. De bovenkant is aan de zijkant afgewerkt met krokant gepofte rijst.

€ 23,95
Skitaart abrikoos klein
Skitaart abrikoos klein 6 personen

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met daarop een laag gebonden abrikozen. De bovenkant is voorzien van slagroom en afgewerkt met zelfgemaakte merengue (eiwitschuim).

€ 17,50
Skitaart abrikoos groot
Skitaart abrikoos groot 10 personen

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met daarop een laag gebonden abrikozen. De bovenkant is voorzien van slagroom en afgewerkt met zelfgemaakte merengue (eiwitschuim).

€ 23,95
Skitaart kersen klein
Skitaart kersen klein 6 personen

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met daarop een laag gebonden kersen. De bovenkant is voorzien van slagroom en afgewerkt met zelfgemaakte merengue (eiwitschuim).

€ 17,50
Skitaart kersen groot
Skitaart kersen groot 10 personen

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met daarop een laag gebonden kersen. De bovenkant is voorzien van slagroom en afgewerkt met zelfgemaakte merengue (eiwitschuim).

€ 23,95
Bienenstich kersen
Bienenstich kersen 10 personen

Een bodem en deksel van luchtig biscuit met amandelschaafsel aan de zijkant, waartussen een laag slagroom met gebonden kersen zijn verwerkt. Het geheel is afgewerkt met poedersuiker en een toef slagroom met een chocolade schildje.

€ 21,50
Mokkastam klein
Mokkastam klein 6 personen

Drie lagen luchtig biscuit met ertussen mokka crème au beurre. De zijkant wordt afgestreken met mokka crème au beurre en aangezet met hazelnootkrokant. Bovenop voorzien van rozetten mokka crème au beurre met mokkabonen, chocolade galetjes en crispy parels.

€ 14,95
Ganachetaart
Ganachetaart 10 personen

Taart is opgebouwd uit 3 lagen macarondeeg gevuld met een laag chocolade- en vanille crème au beurre voorzien van een dun laagje advokaat. Het geheel is afgestreken met crème au beurre, en de zijkant afgewerkt met chocolade schaafsel. Bovenop afwerkt met ganache (chocoladecrème op basis van chocolade en room).

€ 23,95
Miserabletaart
Miserabletaart 6 personen

Luchtig macarondeeg gemaakt van amandelprogresschuim. De taart is in twee lagen verdeeld met crème au beurre in het midden en bovenop afgewerkt met poedersuiker.

€ 20,50
Slagroomstam klein
Slagroomstam klein 6 personen

Drie lagen luchtig biscuit met ertussen 2 lagen slagroom met kersen en een klein beetje frambozenconfituur. De zijkant is aangestreken met slagroom en aangezet met hazelnootkrokant. Bovenop rijkelijk gevuld met diverse soorten fruit en een aantal rozetten van slagroom.

€ 14,95
Slagroomtaart Ø 18 cm
Slagroomtaart Ø 18 cm 10 personen

Drie lagen luchtig biscuit met ertussen 2 lagen slagroom met standaard kersen. U mag ook kiezen uit een van onze andere vullingen: Slagroom kersen slagroom abrikoos - slagroom vers fruit – pudding kersen - pudding abrikoos – pudding vers fruit –aardbeienbavarois – chocoladebavarois bosvruchtenbavarois – alleen tijdens seizoen verse aardbeien, geef dit svp aan in de opmerkingen. De zijkant is aangestreken met slagroom en aangezet met melkchocolade schaafsel. Bovenop rijkelijk gevuld met diverse soorten fruit en een aantal rozetten van slagroom.

€ 22,75
Chocoladetaart Ø 18 cm
Chocoladetaart Ø 18 cm 10 personen

Drie lagen luchtige chocoladebiscuit met ertussen 2 lagen chocoladebavaroise en een beetje frambozenconfituur. De zijkant is afgestreken met chocolade slagroom en aangezet met melk chocolade schaafsel. Bovenop toefjes van chocolade slagroom met galetjes.

€ 25,95
St. Honoreetaart aardbeien klein
St. Honoreetaart aardbeien klein 6 personen

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met verse aardbeien. De bovenkant is afgewerkt met slagroom en kleine soesjes gevuld met crème swiss en afgestreken met chocolade.

€ 24,25
St. Honoreetaart aardbeien groot
St. Honoreetaart aardbeien groot 10 personen

Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met verse aardbeien. De bovenkant is afgewerkt met slagroom en kleine soesjes gevuld met crème swiss en afgestreken met chocolade.

€ 32,50
Bienenstich aardbei
Bienenstich aardbei 10 personen

Luchtige bodem en deksel van biscuitdeeg, met ertussen een laag slagroom en verse aardbeien. Het geheel is met poedersuiker bestrooid en bovenop is ter decoratie een toef slagroom met halve aardbei aangebracht.

€ 23,95
Paas biscuitrol
Paas biscuitrol 5 personen

Luchtige biscuitdeeg gevuld met mango vulling. Het geheel is afgestreken met slagroom en de zijkant is afgewerkt met geel en groen chocolade schaafsel. Het taartje is tenslotte voorzien van Paas decoratie.

€ 15,95
Paas tompouce
Paas tompouce

Onze overheerlijke tompouce met gele glazuur en chocolade garnering.

€ 2,95
Paasganache 1p.
Paasganache 1p.

Ganachegebakje voorzien van gele chocolade dip en bovenop afgewerkt met gebrand schuim en een chocolade Paaseitje.

€ 3,95
Paas donut
Paas donut

Vier de lente met onze feestelijke paasdonut, een vrolijk gebakje dat perfect is voor de paasbrunch of als een leuke traktatie tijdens de feestdagen. Deze donut is luchtig en zacht, voorzien van een smaakvolle glazuur en versierd met kleurrijke paasdecoraties die elke hap extra speciaal maken.

€ 2,50
Saucijzenbroodje
Saucijzenbroodje Aanbieding van de bakker

Roomboter bladerdeeg gevuld met gekruid gehakt van Slagerij Kusters uit Margraten.

€ 2,50
Worstenbroodje
Worstenbroodje

Zachte brooddeeg gevuld met gekruid gehakt van Slagerij Kusters uit Margraten.

€ 2,40
Spek met eibroodje
Spek met eibroodje

Bodem van briséedeeg (zanddeeg zonder suiker) gevuld met spek en een vers meegebakken eitje.

€ 2,50
Pasteibakje (4 stuks)
Pasteibakje (4 stuks)

Pasteitjes op bakschaal leggen en in voorverwarmde oven van 160°C gedurende 8-10 minuten opwarmen.

€ 4,00