Zachte vlaaibodem met onze overheerlijke vulling van rabarber en abrikozenpulp, voorzien van een roomboter korstdeegdeksel.

Zachte vlaaibodem met onze overheerlijke vulling van rabarber en abrikozenpulp, voorzien van een roomboter korstdeegdeksel.
Zachte vlaaibodem met onze overheerlijke vulling van rabarber en abrikozenpulp, voorzien van een roomboter korstdeegdeksel.
Zachte vlaaibodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien.
Zachte vlaaibodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), verse aardbeien en slagroom.
Harde wenerbodem (zanddeeg) voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien. De zijkant is afgewerkt met schaafsel van witte chocolade.
Harde wenerbodem (zanddeeg) voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), verse aardbeien en slagroom. De zijkant is afgewerkt met schaafsel van witte chocolade.
Harde wenerbodem (zanddeeg) voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien. De zijkant is afgewerkt met schaafsel van witte chocolade.
Harde wenerbodem (zanddeeg) voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), verse aardbeien en slagroom. De zijkant is afgewerkt met schaafsel van witte chocolade.
Zachte vlaaibodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien.
Zachte vlaaibodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), verse aardbeien en slagroom.
Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien. De zijkant is afgewerkt met witte chocolade schaafsel.
Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), verse aardbeien en slagroom. De zijkant is afgewerkt met witte chocolade schaafsel.
Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien. De zijkant is afgewerkt met witte chocolade schaafsel.
Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), verse aardbeien en slagroom. De zijkant is afgewerkt met witte chocolade schaafsel.
Abrikozenvlaai met bladerdeeg deksel
Abrikozenvlaai met slagroom en witte chocolade
Abrikozenvlaai met slagroom en witte chocolade
Appelvlaai met gebrande amandelen
Appelvlaai met bladerdeeg deksel
Frambozenvlaaitje met roomboter korstdeksel
Frambozenvlaaitje met roomboter korstdeksel
Zachte vlaaibodem met pudding en flinke portie slagroom, afgewerkt met butterscotch (gebrande suiker)
Kersenvlaai met bladerdeeg deksel. Kersen worden lokaal ingekocht bij Vaassens Fruitbedrijf uit Cadier en Keer
Kersenvlaai met slagroom en gebrande amandelen
Kersenvlaai met slagroom en gebrande amandelen