Let op het ophaalpunt

De link die je hebt gebruikt is voor Bakkerswinkel Stein. Wil je je bestelling liever ergens anders ophalen? Kies dan een ander ophaalpunt en stel je bestelling samen.

Amandel kerstkrans
Amandel kerstkrans

Roomboter bladerdeeg gevuld met echte amandelspijs, afgewerkt met krokant gebakken amandelschaafsel.

Amandel kerststaaf
Amandel kerststaaf

Roomboter bladerdeeg gevuld met echte amandelspijs, afgewerkt met krokant gebakken amandelschaafsel.

Dennenappel 1-persoons
Dennenappel 1-persoons

Rozijnenbroodje in de vorm van een dennenappel, afgewerkt met witte suikerfondant.

Gemengd groot zacht (4 stuks)
Gemengd groot zacht (4 stuks)

Ronde zachte gemengde bolletjes wit en bruin.

Gemengde desem broodjes om zelf af te bakken (4 stuks)
Gemengde desem broodjes om zelf af te bakken (4 stuks)

1 wit, 1 wit met sesam- en lijnzaad, 1 volkoren en 1 meergranen broodje. Ontdooid in voorverwarmde oven afbakken in ca. 4 tot 6 min op 200°C.

Hartige mini mix (9 stuks)
Hartige mini mix (9 stuks)

3 mini saucijzen-, 3 mini kipragout- en 3 mini kaasbroodjes. Opwarmtip: in de oven op 180°C de snacks in ca. 5 minuten opwarmen.

Kerstcake
Kerstcake

Smakelijke vanillecake voorzien van dun laagje crème au beurre en vervolgens afgestreken met chocolade dip, afgewerkt met kerst decoratie.

Kerststol groot
Kerststol groot

Luxe stollendeeg gevuld met stukjes hazelnoten, afgewerkt met poedersuiker (ca. 900 gram).

Kerststol groot spijs
Kerststol groot spijs

Luxe stollendeeg gevuld met stukjes hazelnoten en échte amandelspijs, afgewerkt met poedersuiker (ca. 1050 gram). In december 2020 met GOUD bekroond!

Kerststol middel
Kerststol middel Aanbieding van de Bakker week 49

Luxe rozijnendeeg gevuld met stukjes hazelnoten, afgewerkt met poedersuiker (ca. 500 gram).

Kerststol middel spijs
Kerststol middel spijs

Luxe rozijnendeeg gevuld met stukjes hazelnoten en échte amandelspijs, afgewerkt met poedersuiker (ca. 600 gram).

Luxe Kerststol middel spijs + kersen
Luxe Kerststol middel spijs + kersen

Luxe rozijnendeeg gevuld met stukjes hazelnoten, kersen en échte amandelspijs, afgewerkt met fondant en amandelschaafsel (ca. 750 gram).

Ontbijt/dinerbroodjes mini zacht (8 stuks)
Ontbijt/dinerbroodjes mini zacht (8 stuks)

Mini ronde zachte gemengde bolletjes wit en bruin.

Pasteibakje (4 stuks)
Pasteibakje (4 stuks)

Pasteitjes op bakschaal leggen en in voorverwarmde oven van 160°C gedurende 8-10 minuten opwarmen.

€ 4,00
Soezenkrans banaan
Soezenkrans banaan 6 personen

Soezendeeg voorzien van een laagje gele room, schijfjes verse banaan en slagroom. Afgewerkt met gele fondant en chocolade decoratie.

Soezenkrans kersen
Soezenkrans kersen 6 personen

Soezendeeg voorzien van een laagje gele room, gebonden kersen en slagroom. Afgewerkt met witte fondant en chocolade decoratie.

St. Lambertustaart groot
St. Lambertustaart groot

Harde wener bodem voorzien van en opgebouwd uit een laagje gele room, gebonden kersen, chocolade bavaroise én slagroom...het geheel is overtrokken met een dun laagje melk chocolade en voorzien van poedersuiker. Geniet ervan!

St. Lambertustaart klein
St. Lambertustaart klein

Harde wener bodem voorzien van en opgebouwd uit een laagje gele room, gebonden kersen, chocolade bavaroise én slagroom...het geheel is overtrokken met een dun laagje melk chocolade en voorzien van poedersuiker. Geniet ervan!