Roomboter bladerdeeg gevuld met echte amandelspijs, afgewerkt met krokant gebakken amandelschaafsel.
De link die je hebt gebruikt is voor Bakkerswinkel Stein. Wil je je bestelling liever ergens anders ophalen? Kies dan een ander ophaalpunt en stel je bestelling samen.
Roomboter bladerdeeg gevuld met echte amandelspijs, afgewerkt met krokant gebakken amandelschaafsel.
Rozijnenbroodje in de vorm van een dennenappel, afgewerkt met witte suikerfondant.
Ronde zachte gemengde bolletjes wit en bruin.
3 mini saucijzen-, 3 mini kipragout- en 3 mini kaasbroodjes. Opwarmtip: in de oven op 180°C de snacks in ca. 5 minuten opwarmen.
Smakelijke vanillecake voorzien van dun laagje crème au beurre en vervolgens afgestreken met chocolade dip, afgewerkt met kerst decoratie.
Luxe stollendeeg gevuld met stukjes hazelnoten, afgewerkt met poedersuiker (ca. 900 gram).
Luxe stollendeeg gevuld met stukjes hazelnoten en échte amandelspijs, afgewerkt met poedersuiker (ca. 1050 gram). In december 2020 met GOUD bekroond!
Luxe rozijnendeeg gevuld met stukjes hazelnoten, afgewerkt met poedersuiker (ca. 500 gram).
Luxe rozijnendeeg gevuld met stukjes hazelnoten en échte amandelspijs, afgewerkt met poedersuiker (ca. 600 gram).
Luxe rozijnendeeg gevuld met stukjes hazelnoten, kersen en échte amandelspijs, afgewerkt met fondant en amandelschaafsel (ca. 750 gram).
Soezendeeg voorzien van een laagje gele room, gebonden kersen en slagroom. Afgewerkt met witte fondant en chocolade decoratie.
Harde wener bodem voorzien van en opgebouwd uit een laagje gele room, gebonden kersen, chocolade bavaroise én slagroom...het geheel is overtrokken met een dun laagje melk chocolade en voorzien van poedersuiker. Geniet ervan!
Harde wener bodem voorzien van en opgebouwd uit een laagje gele room, gebonden kersen, chocolade bavaroise én slagroom...het geheel is overtrokken met een dun laagje melk chocolade en voorzien van poedersuiker. Geniet ervan!