Luchtige bodem en deksel van biscuitdeeg, met ertussen een laag slagroom en verse aardbeien. Het geheel is met poedersuiker bestrooid en bovenop is ter decoratie een toef slagroom met halve aardbei aangebracht.

Luchtige bodem en deksel van biscuitdeeg, met ertussen een laag slagroom en verse aardbeien. Het geheel is met poedersuiker bestrooid en bovenop is ter decoratie een toef slagroom met halve aardbei aangebracht.
Taart is opgebouwd uit 3 lagen macarondeeg gevuld met een laag chocolade- en vanille crème au beurre. Het geheel is afgestreken met crème au beurre, en de zijkant afgewerkt met chocolade schaafsel. Bovenop afwerkt met ganache (chocoladecrème op basis van chocolade en room).
Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) verse aardbeien. De bovenkant is afgewerkt met slagroom en kleine soesjes gevuld met crème swiss en afgestreken met chocolade.
Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) verse aardbeien. De bovenkant is afgewerkt met slagroom en kleine soesjes gevuld met crème swiss en afgestreken met chocolade.
Geef bij de opmerkingen aan als je een tekst op de taart wenst. Upload na het bestellen je foto via https://bestelformulier.bakkerijpaulissen.nl/fototaart
Geef bij de opmerkingen aan als je een tekst op de taart wenst. Upload na het bestellen je foto via https://bestelformulier.bakkerijpaulissen.nl/fototaart
Geef bij de opmerkingen aan als je een tekst op de taart wenst en welke vulling je voorkeur heeft. Upload na het bestellen je foto via https://bestelformulier.bakkerijpaulissen.nl/fototaart
Geef bij de opmerkingen aan als je een tekst op de taart wenst en welke vulling je voorkeur heeft. Upload na het bestellen je foto via https://bestelformulier.bakkerijpaulissen.nl/fototaart