Luxe stollendeeg met krenten, rozijnen, stukjes hazel- en cashewnoten en gedroogde vruchtenstukjes (abrikoos en appel), gedecoreerd met gele chocolade dip en wit chocolade schaafsel. Gewicht ca. 600 gram.
De link die je hebt gebruikt is voor Bakkerswinkel Malberg. Wil je je bestelling liever ergens anders ophalen? Kies dan een ander ophaalpunt en stel je bestelling samen.


Luxe stollendeeg met krenten, rozijnen, stukjes hazel- en cashewnoten, gedroogde vruchtenstukjes (abrikoos en appel) en gevuld met echte amandelspijs, gedecoreerd met gele chocolade dip en wit chocolade schaafsel. Gewicht ca. 700 gram.

Drie lagen luchtige chocobiscuitdeeg gevuld met 2 lagen mango vulling. Het geheel is afgestreken met slagroom en de zijkant is afgewerkt met geel en groen chocolade schaafsel. Het taartje is tenslotte voorzien van Paas decoratie.

Onze overheerlijke tompouce met gele glazuur en chocolade garnering.

Puddingbodem voorzien van cocktailfruit (perzik, peer, ananas, druiven, kersen) en slagroom. Afgewerkt met gekleurd chocolade schaafsel in kleuren geel en groen en paasversiering.

Smakelijke vanillecake voorzien van dun laagje crème au beurre en vervolgens afgestreken met chocolade dip, afgewerkt met Paas decoratie.

Ganachegebakje voorzien van gele chocolade dip en bovenop afgewerkt met gebrand schuim en een chocolade Paaseitje.

Van onze brioche broodjesdeeg gemaakte paashaas (2 personen).

Van onze brioche broodjesdeeg gemaakte paashaas (2 personen) en gevuld met een gekookt ei.

Eenpersoons mini paasbroodje gevuld met rozijnen van ca. 125 gr. Afgewerkt met gele chocolade dip en wit chocolade schaafsel.

Luxe stollendeeg met krenten, rozijnen, stukjes hazel- en cashewnoten en gedroogde vruchtenstukjes (abrikoos en appel), gedecoreerd met poedersuiker. Gewicht ca. 600 gram.

Luxe stollendeeg met krenten, rozijnen, stukjes hazel- en cashewnoten, gedroogde vruchtenstukjes (abrikoos en appel) en gevuld met echte amandelspijs, gedecoreerd met poedersuiker. Gewicht ca. 700 gram.

Van onze brioche broodjesdeeg gemaakt paashaantje.

Pasteitjes op bakschaal leggen en in voorverwarmde oven van 170°C gedurende 10-15 minuten opwarmen.