Onze bakkers hebben deze lente gekozen voor een fris gevuld brood met hazelnoten, rozijnen en gedroogde stukjes appel en abrikoos.

Onze bakkers hebben deze lente gekozen voor een fris gevuld brood met hazelnoten, rozijnen en gedroogde stukjes appel en abrikoos.
Een 400 grams rustiek meergranen vloerbroodje. Dankzij het gebruik van inulinevezels als natuurlijke grondstof past de vezelrijke meergranenmengeling perfect binnen een evenwichtig voedingspatroon.
Zachte vlaaibodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien.
Zachte vlaaibodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), verse aardbeien en slagroom.
Harde wenerbodem (zanddeeg) voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien. De zijkant is afgewerkt met schaafsel van witte chocolade.
Harde wenerbodem (zanddeeg) voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), verse aardbeien en slagroom. De zijkant is afgewerkt met schaafsel van witte chocolade.
Harde wenerbodem (zanddeeg) voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien. De zijkant is afgewerkt met schaafsel van witte chocolade.
Harde wenerbodem (zanddeeg) voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), verse aardbeien en slagroom. De zijkant is afgewerkt met schaafsel van witte chocolade.
Zachte vlaaibodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien.
Zachte vlaaibodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), verse aardbeien en slagroom.
Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien.
Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), verse aardbeien en slagroom.
Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien.
Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), verse aardbeien en slagroom.
Harde wenerbodem (zanddeeg) voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien.
Harde wenerbodem (zanddeeg) voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), verse aardbeien en slagroom.
Luchtige bodem en deksel van biscuitdeeg, met ertussen een laag slagroom en verse aardbeien. Het geheel is met poedersuiker bestrooid en bovenop is ter decoratie een toef slagroom met halve aardbei aangebracht.
Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met verse aardbeien. De bovenkant is afgewerkt met slagroom en kleine soesjes gevuld met crème swiss en afgestreken met chocolade.
Bladerdeeg korstschelpbodem voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) met verse aardbeien. De bovenkant is afgewerkt met slagroom en kleine soesjes gevuld met crème swiss en afgestreken met chocolade.
Zachte vlaaibodem voorzien van een laag verse pruimen bestrooid met kaneelpoeder.
Zachte vlaaibodem voorzien van een laag verse pruimen bestrooid met kaneelpoeder.
Zachte vlaaibodem voorzien van een laag verse pruimen bestrooid met kaneelpoeder.