Let op het ophaalpunt

De link die je hebt gebruikt is voor Bakkerswinkel Gulpen. Wil je je bestelling liever ergens anders ophalen? Kies dan een ander ophaalpunt en stel je bestelling samen.

Paasstol
Paasstol

Luxe stollendeeg met krenten, rozijnen, stukjes hazel- en cashewnoten en gedroogde vruchtenstukjes (abrikoos en appel), gedecoreerd met poedersuiker. Gewicht ca. 600 gram.

Paasstol spijs
Paasstol spijs

Luxe stollendeeg met krenten, rozijnen, stukjes hazel- en cashewnoten, gedroogde vruchtenstukjes (abrikoos en appel) en gevuld met echte amandelspijs, gedecoreerd met poedersuiker. Gewicht ca. 700 gram.

Gemengd mini zacht (8 stuks)
Gemengd mini zacht (8 stuks)

Mini ronde zachte gemengde bolletjes wit en bruin.

Gemengde desem broodjes mini, om zelf af te bakken (8 stuks)
Gemengde desem broodjes mini, om zelf af te bakken (8 stuks)

2 wit, 2 wit met sesam- en lijnzaad, 2 volkoren en 2 meergranen broodjes. In voorverwarmde oven afbakken in ca. 5 min op 200°C.

Luxe Paasstol
Luxe Paasstol

Luxe stollendeeg met krenten, rozijnen, stukjes hazel- en cashewnoten en gedroogde vruchtenstukjes (abrikoos en appel), gedecoreerd met gele chocolade dip en wit chocolade schaafsel. Gewicht ca. 600 gram.

Luxe Paasstol spijs
Luxe Paasstol spijs

Luxe stollendeeg met krenten, rozijnen, stukjes hazel- en cashewnoten, gedroogde vruchtenstukjes (abrikoos en appel) en gevuld met echte amandelspijs, gedecoreerd met gele chocolade dip en wit chocolade schaafsel. Gewicht ca. 700 gram.

Paas biscuitrol
Paas biscuitrol 5 personen

Luchtige biscuitdeeg gevuld met mango vulling. Het geheel is afgestreken met slagroom en de zijkant is afgewerkt met geel en groen chocolade schaafsel. Het taartje is tenslotte voorzien van Paas decoratie.

Paas donut
Paas donut

Paas tompouce
Paas tompouce

Onze overheerlijke tompouce met gele glazuur en chocolade garnering.

Paas vlaaitje
Paas vlaaitje

Puddingbodem voorzien van cocktailfruit (perzik, peer, ananas, druiven, kersen) en slagroom. Afgewerkt met gekleurd chocolade schaafsel in kleuren geel en groen en paasversiering.

Paascake
Paascake

Smakelijke vanillecake voorzien van dun laagje crème au beurre en vervolgens afgestreken met chocolade dip, afgewerkt met Paas decoratie.

Paasganache 1p.
Paasganache 1p.

Ganachegebakje voorzien van gele chocolade dip en bovenop afgewerkt met gebrand schuim en een chocolade Paaseitje.

Paashaas
Paashaas

Van onze brioche broodjesdeeg gemaakte paashaas (2 personen).

Paashaas met ei
Paashaas met ei

Van onze brioche broodjesdeeg gemaakte paashaas (2 personen) en gevuld met een gekookt ei.

Paasslofje
Paasslofje

Eenpersoons mini paasbroodje gevuld met rozijnen van ca. 125 gr. Afgewerkt met gele chocolade dip en wit chocolade schaafsel.

Palmhaantje
Palmhaantje

Van onze brioche broodjesdeeg gemaakt paashaantje.