De appels zijn rijp! Dat betekent dat we middenin de appelpluk zitten... In onze winkels vind je weer onze appelbol met kaneel vulling en afgewerkt met grove suiker.
De link die je hebt gebruikt is voor Bakkerswinkel Gulpen. Wil je je bestelling liever ergens anders ophalen? Kies dan een ander ophaalpunt en stel je bestelling samen.
Gefrituurde berlinerdeeg gevuld met abrikozenjam. De bol wordt bestrooid met fijne kristalsuiker.
Een 450 grams rustiek broodje dat gevuld is met een mix van noten (cashewnoten, amandelen, hazelnoten, pecannoten en pistachenoten) en stukjes vijgen. Heerlijk met kaas of bij de borrel!
In het najaar is het weer stoofperen-tijd! Een gistdeeg vlaaibodem gevuld met een laag gebonden stoofperen en afgewerkt met boter kruimels die worden meegebakken in de oven. Als de vlaai is afgekoeld wordt de rand nog voorzien van poedersuiker. Wordt ook wel strooisel- of 'grummele' (dialect) vlaai genoemd.
Gefrituurde nonnevottendeeg in de vorm van een strik, afgewerkt met kaneelsuiker.
Cakegebakje met een dunne, iets vastere bodem voorzien van een laagje appelvulling en afgewerkt met boter kruimels.
Cakegebakje met een dunne, iets vastere bodem, voorzien van een laagje kersenvulling en afgewerkt met boter kruimels.
We hebben een donker desembrood ontwikkelt met volkorenmeel dat rijkelijk is gevuld met gedroogde abrikozen, cranberry, gedroogde pruimen, rozijnen, honing en een vleugje kaneel.