Luxe stollendeeg met krenten, rozijnen, stukjes hazel- en cashewnoten en gedroogde vruchtenstukjes (abrikoos en appel), gedecoreerd met poedersuiker. Gewicht ca. 600 gram.
De link die je hebt gebruikt is voor Bakkerswinkel Cadier en Keer. Wil je je bestelling liever ergens anders ophalen? Kies dan een ander ophaalpunt en stel je bestelling samen.
Luxe stollendeeg met krenten, rozijnen, stukjes hazel- en cashewnoten, gedroogde vruchtenstukjes (abrikoos en appel) en gevuld met echte amandelspijs, gedecoreerd met poedersuiker. Gewicht ca. 700 gram.
Mini ronde zachte gemengde bolletjes wit en bruin.
Luxe stollendeeg met krenten, rozijnen, stukjes hazel- en cashewnoten en gedroogde vruchtenstukjes (abrikoos en appel), gedecoreerd met gele chocolade dip en wit chocolade schaafsel. Gewicht ca. 600 gram.
Luxe stollendeeg met krenten, rozijnen, stukjes hazel- en cashewnoten, gedroogde vruchtenstukjes (abrikoos en appel) en gevuld met echte amandelspijs, gedecoreerd met gele chocolade dip en wit chocolade schaafsel. Gewicht ca. 700 gram.
Luchtige biscuitdeeg gevuld met mango vulling. Het geheel is afgestreken met slagroom en de zijkant is afgewerkt met geel en groen chocolade schaafsel. Het taartje is tenslotte voorzien van Paas decoratie.
Vier de lente met onze feestelijke paasdonut, een vrolijk gebakje dat perfect is voor de paasbrunch of als een leuke traktatie tijdens de feestdagen. Deze donut is luchtig en zacht, voorzien van een smaakvolle glazuur en versierd met kleurrijke paasdecoraties die elke hap extra speciaal maken.
Onze overheerlijke tompouce met gele glazuur en chocolade garnering.
Puddingbodem voorzien van cocktailfruit (perzik, peer, ananas, druiven, kersen) en slagroom. Afgewerkt met gekleurd chocolade schaafsel in kleuren geel en groen en paasversiering.
Smakelijke vanillecake voorzien van dun laagje crème au beurre en vervolgens afgestreken met chocolade dip, afgewerkt met Paas decoratie.
Ganachegebakje voorzien van gele chocolade dip en bovenop afgewerkt met gebrand schuim en een chocolade Paaseitje.
Van onze brioche broodjesdeeg gemaakte paashaas (2 personen).
Van onze brioche broodjesdeeg gemaakte paashaas (2 personen) en gevuld met een gekookt ei.
Eenpersoons mini paasbroodje gevuld met rozijnen van ca. 125 gr. Afgewerkt met gele chocolade dip en wit chocolade schaafsel.
Van onze brioche broodjesdeeg gemaakt paashaantje.