Amandel kerstkrans
Amandel kerstkrans

Roomboter bladerdeeg gevuld met echte amandelspijs, afgewerkt met krokant gebakken amandelschaafsel.

Amandel kerststaaf
Amandel kerststaaf

Roomboter bladerdeeg gevuld met echte amandelspijs, afgewerkt met krokant gebakken amandelschaafsel.

Dennenappel 1-persoons
Dennenappel 1-persoons

Rozijnenbroodje in de vorm van een dennenappel, afgewerkt met witte suikerfondant.

KerstBOL
KerstBOL

Luxe rozijnenbolletje gevuld met frangipane (amandelspijs) en een kers, afgewerkt met fondant.

Kerstcake
Kerstcake

Smakelijke vanillecake voorzien van dun laagje crème au beurre en vervolgens afgestreken met chocolade dip, afgewerkt met kerst decoratie.

Kerststol groot
Kerststol groot

Luxe rozijnendeeg gevuld met stukjes hazelnoten, afgewerkt met poedersuiker (ca. 900 gram).

Kerststol groot spijs
Kerststol groot spijs

Luxe rozijnendeeg gevuld met stukjes hazelnoten en échte amandelspijs, afgewerkt met poedersuiker (ca. 1050 gram). In december 2020 met GOUD bekroond!

Kerststol middel
Kerststol middel Aanbieding van de Bakker week 49

Luxe rozijnendeeg gevuld met stukjes hazelnoten, afgewerkt met poedersuiker (ca. 500 gram).

Kerststol middel spijs
Kerststol middel spijs

Luxe rozijnendeeg gevuld met stukjes hazelnoten en échte amandelspijs, afgewerkt met poedersuiker (ca. 600 gram).

Luxe Kerststol middel spijs + kersen
Luxe Kerststol middel spijs + kersen

Luxe rozijnendeeg gevuld met stukjes hazelnoten, kersen en échte amandelspijs, afgewerkt met fondant en amandelschaafsel (ca. 750 gram). Kersen worden lokaal ingekocht bij Vaassens Fruitbedrijf uit Cadier en Keer.

Mokka ganachetaart
Mokka ganachetaart

Deze speciale kersttaart is opgebouwd uit 3 lagen macarondeeg gevuld met een laag mokka- en vanille crème au beurre. Het geheel is afgestreken met crème au beurre, en de zijkant afgewerkt met chocolade schaafsel. Bovenop afwerkt met ganache en mokka!

Soezenkrans banaan
Soezenkrans banaan 6 personen

Soezendeeg voorzien van een laagje gele room, schijfjes verse banaan en slagroom. Afgewerkt met gele fondant en chocolade decoratie.

Soezenkrans kersen
Soezenkrans kersen 6 personen

Soezendeeg voorzien van een laagje gele room, gebonden kersen en slagroom. Afgewerkt met witte fondant en chocolade decoratie.

St. Lambertustaart groot
St. Lambertustaart groot

Harde wener bodem voorzien van en opgebouwd uit een laagje gele room, gebonden kersen, chocolade bavaroise én slagroom...het geheel is overtrokken met een dun laagje melk chocolade en voorzien van poedersuiker. Geniet ervan!

St. Lambertustaart klein
St. Lambertustaart klein

Harde wener bodem voorzien van en opgebouwd uit een laagje gele room, gebonden kersen, chocolade bavaroise én slagroom...het geheel is overtrokken met een dun laagje melk chocolade en voorzien van poedersuiker. Geniet ervan!