Harde wenerbodem (zanddeeg) voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien slagroom.

Harde wenerbodem (zanddeeg) voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding) en verse aardbeien slagroom.
Harde wenerbodem (zanddeeg) voorzien van laag crème swiss (luchtige pudding), verse aardbeien en slagroom.
Soezendeeg voorzien van een laagje gele room, schijfjes verse banaan en slagroom. Afgewerkt met gele fondant en chocolade decoratie
In december 2020 met GOUD bekroond! Gefrituurde berlinerdeeg gevuld met abrikozenjam
Roomboter bladerdeeg gevouwen als een enveloppe en gevuld met abrikozen vulling, afgewerkt met grove suiker
Roomboter bladerdeeg gevouwen als een enveloppe en gevuld met appel vulling, afgewerkt met fondant
Roomboter bladerdeeg gevouwen als een enveloppe en gevuld met kersen vulling, afgewerkt met gebrande amandelen
Slagroombom! Soezendeeg geheel gevuld met slagroom en vervolgens gedoopt in chocolade. Afgewerkt met toef slagroom, schijfje ananas en voorzien van chocolade decoratie
Verse wafel met suikernibs en echte roomboter bereid
Soezendeeg voorzien van een laagje gele room, gebonden kersen vulling en slagroom. Afgewerkt met toef slagroom en chocolade decoratie
Tussen 2 lagen krokante bladerdeeg is een flinke portie gele room verwerkt, afgewerkt met roze fondant
Zachte roomboter wafels
Zachte roomboter wafels gedipt in chocolade
Krokante roomboter wafels
Krokante roomboter wafels
Zachte vanille wafels
Zachte vanille wafels bereid met rozijnen